dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
De 55-jarige Berend Smit uit Dwingeloo verdween op zondag 4 november. Dr...
Zes provincies en ruim honderd gemeenten verkopen in 2014 Attero aan inv...
Schoolkinderen liepen 75.000 euro bij elkaar maar de activiteiten van de...
Beilen

Esthetisch plezier met Jasper

Geplaatst op zaterdag 9 februari 2008 09:27
  • Bijlage 1 © NDC mediagroep

pinterestmail

BEILEN - Tot en met 29 februari is in de bibliotheek van Beilen een fototentoonstelling van Jasper Nijssen. Jasper zit nu inmiddels drie jaar op de Kunstacademie in Groningen. Hier volgt hij de studie grafische vormgeving. Evenals het digitaal ontwerpen is fotografie een van zijn uit de hand gelopen hobby‘s. In zijn digitale ontwerpen is dan ook veel fotografie terug te vinden.

De beelden zijn gemaakt, doordat hij gefascineerd raakte door een persoon of een onderwerp. Hij vindt het erg leuk om met mensen te werken, dus je ziet in zijn werk veel portretten terug. Jasper Nijssen zegt over zijn tentoonstelling: ‘Ik hoop dat jullie net zoveel plezier hebben in het bekijken van mijn werk als dat ik het vond om het te maken.‘ De foto‘s zijn te bezichtigen tijdens de openingstijden van de bibliotheek. Voor adres en openingsuren zie ook www.bibliotheekbeilen.nl.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Dekrantvanmiddendrenthe' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.