dossiers
Zes provincies en ruim honderd gemeenten verkopen in 2014 Attero aan inv...
Schoolkinderen liepen 75.000 euro bij elkaar maar de activiteiten van de...
Op woensdag 9 januari wordt de 51-jarige Henk Eker uit Oosterwolde bij e...
Eenmaal in de 4 jaar vinden in Nederland verkiezingen voor de gemeentera...
Beilen

Repair Café met speelgoed en rollators

Geplaatst op donderdag 11 januari 2018 10:25
  • © Gerrit Brokelman

pinterestmail

Beilen - Op zaterdag 13 januari staat het Repair Café Beilen in het teken van speelgoed en rollators. Tussen 10.00 en 13.00 uur is iedereen welkom in Het Karspelhuis in Beilen.

Veel kinderen hebben in december kadootjes gehad, waaronder speelgoed. 'Als dit stuk gaat vinden de kinderen dit jammer. Daarom hebben wij deze maand het thema Speelgoed gekozen. Ouderen kunnen hun rollator weer laten nakijken.' Ook voor andere reparaties kunnen mensen terecht. De vrijwilligers kunnen uit de voeten met van alles zoals de naaimachine, senseo, stofzuiger, iPad, computer, lamp, fiets, rollator, gereedschap en kleding.'

Het Karspelhuis zit aan de Karspelstraat (achter de AH) te Beilen en is geopend van 10.00 tot 13.00 uur. Iedereen is dan weer van harte welkom, om iets te laten repareren, of gewoon voor een kopje koffie/thee, voor de kinderen is er ranja.

 

 

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Dekrantvanmiddendrenthe' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.