dossiers
De 55-jarige Berend Smit uit Dwingeloo verdween op zondag 4 november. Dr...
Eenmaal in de 4 jaar vinden in Nederland verkiezingen voor de gemeentera...
Lees alles over het sportgala Midden-Drenthe van 2017
Bekijk afleveringen van het tv-programma over ondernemen en voor onderne...
Beilen

Open huis in beschermende woonvorm De Brink-Akker

Geplaatst op dinsdag 13 maart 2018 18:58
  • © De Hooimijt

pinterestmail

Wijster - Beschermende Woonvorm De Brink-Akker in WIjster houdt op 17 maart in de Week van de Zorg een open dag van 13:00 tot 16:00 uur. Iedereen die interesse heeft in het beschermd wonen is welkom.

Aan zowel de professionele en zorg gerelateerde werkzoekende als de hulpvrager wordt getoond wat De Brink-Akker te bieden heeft. Ook potentiéle vrijwilligers zijn welkom voor een rondleiding.

De Brink-Akker staat voor een professionele, warme en veilige leef- en woonomgeving voor mensen met een psychiatrische en/ of lichte verstandelijke diagnose.

Tijdens deze open dag kunnen ook vragen gesteld worden over de dagbesteding en ambulante zorgverlening. Drug- en/ of drankgebruik en justitiële antecedenten zijn bij de Brink-Akker niet toegestaan. Een indicatie vanuit de WLZ of WMO zorgt voor de juiste zorgvergoeding voor de zorg op maat. De Brink-Akker werkt niet met wachtlijsten.

Kijk voor meer informatie op www.brinkakker.nl Het bezoekadres is Bruntingerweg 3 in Wijster.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Dekrantvanmiddendrenthe' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.