dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
De 55-jarige Berend Smit uit Dwingeloo verdween op zondag 4 november. Dr...
Zes provincies en ruim honderd gemeenten verkopen in 2014 Attero aan inv...
Schoolkinderen liepen 75.000 euro bij elkaar maar de activiteiten van de...
Beilen

Open huis in beschermende woonvorm De Brink-Akker

Geplaatst op dinsdag 13 maart 2018 18:58
  • © De Hooimijt

pinterestmail

Wijster - Beschermende Woonvorm De Brink-Akker in WIjster houdt op 17 maart in de Week van de Zorg een open dag van 13:00 tot 16:00 uur. Iedereen die interesse heeft in het beschermd wonen is welkom.

Aan zowel de professionele en zorg gerelateerde werkzoekende als de hulpvrager wordt getoond wat De Brink-Akker te bieden heeft. Ook potentiéle vrijwilligers zijn welkom voor een rondleiding.

De Brink-Akker staat voor een professionele, warme en veilige leef- en woonomgeving voor mensen met een psychiatrische en/ of lichte verstandelijke diagnose.

Tijdens deze open dag kunnen ook vragen gesteld worden over de dagbesteding en ambulante zorgverlening. Drug- en/ of drankgebruik en justitiële antecedenten zijn bij de Brink-Akker niet toegestaan. Een indicatie vanuit de WLZ of WMO zorgt voor de juiste zorgvergoeding voor de zorg op maat. De Brink-Akker werkt niet met wachtlijsten.

Kijk voor meer informatie op www.brinkakker.nl Het bezoekadres is Bruntingerweg 3 in Wijster.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Dekrantvanmiddendrenthe' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.