dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
De 55-jarige Berend Smit uit Dwingeloo verdween op zondag 4 november. Dr...
Zes provincies en ruim honderd gemeenten verkopen in 2014 Attero aan inv...
Schoolkinderen liepen 75.000 euro bij elkaar maar de activiteiten van de...
Beilen

Zorgcentrale Noord bestaat 25 jaar

Geplaatst op woensdag 2 mei 2018 16:18
  • © Foto ZCN.

pinterestmail

Beilen - Zorgcentrale Noord (ZCN), specialist in zorg op afstand, bestond gisteren 25 jaar. Om medewerkers en klanten te bedanken voor hun vertrouwen in ZCN worden er verschillende jubileumactiviteiten georganiseerd.

Met bereikbaarheidsdiensten, triage-diensten, een meldbank voor mobiele alarmering en andere oplossingen op het gebied van veiligheid en zorg, levert ZCN vanuit Beilen 24 uur per dag, 7 dagen per week zorg op afstand. Centralisten zijn ervaren en betrokken verpleegkundigen. Zij maken gebruik van geavanceerde technieken voor de ondersteuning van verschillende cliënten met uiteenlopende zorgbehoeften

Gezonder ouder worden

Samen met haar zorgpartners binnen de Espria-groep werkt ZCN aan het versterken van de weerbaarheid en zelfredzaamheid van mensen. Technologische- en sociale innovaties maken andere vormen van zorg mogelijk, zodat we nu en in de toekomst slimmer leven en gezonder oud worden. De laatste twee jaar heeft ZCN een grote efficiencyslag gemaakt, inspelend op ontwikkelingen in de zorg en techniek. Zo is ZCN toekomstbesteding om ook de volgende 25 jaar voor haar relaties de aangewezen partner te zijn in zorg en veiligheid op afstand.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Dekrantvanmiddendrenthe' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.