dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
De 55-jarige Berend Smit uit Dwingeloo verdween op zondag 4 november. Dr...
Zes provincies en ruim honderd gemeenten verkopen in 2014 Attero aan inv...
Schoolkinderen liepen 75.000 euro bij elkaar maar de activiteiten van de...
Beilen

Bijeenkomst over financiën voor mantelzorgers

Geplaatst op donderdag 17 mei 2018 13:10
pinterestmail

Beilen - Op woensdagavond 30 mei houden Welzijnswerk Midden-Drenthe en Contact Punt Mantelzorg een voor-lichtingsbijeenkomst over de financiële regelingen voor mantelzorgers.

Mantelzorgers, ouderenwerkers, seniorenvoorlichters en vrijwilligers die belangstelling hebben, zijn van harte welkom. De bijeenkomst is gratis.

Gastsprekers

Tijdens deze informatieavond zijn twee sprekers te gast: Alice Prins en Marga van de Glind, onafhankelijke cliëntondersteuners voor de WLZ (Wet Langdurige Zorg). Ze beantwoorden vragen en geven informatie over diverse regelingen, wetten en eventuele financiële gevolgen. Deze financiële kennis helpt om gerichter vragen te kunnen stellen bij (gemeentelijke) instanties of het invullen van de belastingaangifte.

Aanmelden kan tot 29 mei via dit mailadres of 088-16 51 200. De bijeenkomst vindt plaats van 20.00 tot 22.00 uur in het Karspelhuis in Beilen.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Dekrantvanmiddendrenthe' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.