dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
De 55-jarige Berend Smit uit Dwingeloo verdween op zondag 4 november. Dr...
Zes provincies en ruim honderd gemeenten verkopen in 2014 Attero aan inv...
Schoolkinderen liepen 75.000 euro bij elkaar maar de activiteiten van de...
Beilen

Abri en Toulouse zoeken een baasje!

Geplaatst op vrijdag 10 augustus 2018 11:06
  • Abri © Provinciaal Dierentehuis Beilen

  • Toulouse © Provinciaal Dierentehuis Beilen

pinterestmail

Provinciaal Dierentehuis Beilen presenteert deze keer Abri en Toulouse.

Abri

Abri is een teef, geboren in 2014. Ze is van het ras Lagotto Romagnolo, ook wel Italiaanse waterhond genoemd. Abri is gesteriliseerd. Ze heeft in haar leven nog maar weinig geleerd en reageert in eerste instantie terughoudend naar vreemde mensen.

Als je de tijd neemt om een band met haar op te bouwen is het een enthousiaste hond. Wel zal Abri nog alles moeten leren. Ze is niet gewend om mee te lopen aan de riem en kent geen commando's.Het is een goed idee als Abri en haar nieuwe baas een cursus te volgen.

Ook is het niet bekend of zij zindelijk is in huis, dus ze zal regelmatig mee naar buiten moeten.

Het alleen zijn zal rustig opgebouwd moeten worden. Abri reageert goed op andere honden. Wellicht zou het voor haar wel goed zijn om bij een stabiele hond geplaatst te worden. Kleine kinderen zijn voor Abri te druk.

Toulouse

Toulouse is een vrolijk, jong katje dat na het zorgen voor haar mooie kittens zelf op zoek mag naar een nieuw baasje! Ze is enorm aanhankelijk en lekker speels. Bij haar vorige baasjes mocht Toulouse naar buiten. Dit vond ze heerlijk en daarom zoekt ze een plekje waar dit in de toekomst ook mag.

Voor meer informatie kun je maandag tot en met woensdag, vrijdag en zaterdag tussen 12.00 en 16.00 uur terecht bij het Provinciaal Dierentehuis Beilen, Ossebroeken 4 in Beilen, tel. (0593) 523232.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Dekrantvanmiddendrenthe' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.