dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
De 55-jarige Berend Smit uit Dwingeloo verdween op zondag 4 november. Dr...
Zes provincies en ruim honderd gemeenten verkopen in 2014 Attero aan inv...
Schoolkinderen liepen 75.000 euro bij elkaar maar de activiteiten van de...
Beilen

Het zit er op voor schooldirecteur Kiers

Geplaatst op Friday 12 October 2018 12:00
  • Nog een laatste foto met een deel van de schoolkinderen. © NDC/ Ron de Vos

pinterestmail

Beilen - Het was donderdag een bijzondere en ook feestelijke dag voor Hilbert Kiers, want het was zijn laatste dag als directeur van Kindcentrum Beatrix (voorheen cbs Pr. Beatrix) in Beilen.

Kiers was vanaf 2008 hoofd van deze basisschool en was in totaal 25 jaar schooldirecteur: ‘Ik heb veertig jaar in het onderwijs gewerkt en stop nu vanwege gezondheidsproblemen. Wat ik verder voor de schoolstichting CKC Drenthe ga doen weet ik niet.’ Kiers gaat in ieder geval meer wandelen en fietsen, want dat doet hij graag: ‘Ik heb nu meer tijd. De druk is eraf. Het eeuwige moeten is voorbij en ga met een gerust gevoel weg, want ik weet dat het hier goed gaat. Ik heb een goede opvolger in Gerjan Peeneman, die ik nog uit mijn tijd in Gieten ken.’

Het afscheid van Kiers ging gepaard met allerlei optredens door de schoolkinderen en afsluitend was er ‘s middags een afscheidreceptie voor de ouders.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Dekrantvanmiddendrenthe' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.