dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
De 55-jarige Berend Smit uit Dwingeloo verdween op zondag 4 november. Dr...
Zes provincies en ruim honderd gemeenten verkopen in 2014 Attero aan inv...
Schoolkinderen liepen 75.000 euro bij elkaar maar de activiteiten van de...
Beilen

Klaar voor Winter Wende-aovend

Geplaatst op donderdag 10 januari 2019 08:05
  • Het programma is een verrassing, maar huisgoochelaar Camiel Hemminga is er in ieder geval bij. © Pixabay

pinterestmail

Beilen - De organisatoren van de Winter Wende-aovend hebben alles rond. De artiesten zijn geboekt voor zaterdag 19 januari wordt de 16e Winter Wende-avond in Beilen gehouden.

Henk Berghuis en Harold Kamps zijn de drijvende krachten achter dit succesvolle evenement van Beleef Beilen. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de Beiler horeca en een enthousiaste groep vrijwilligers.

De gasten kunnen op de derde zaterdag van januari om 19.00 uur aan tafel voor het diner om vervolgens vermaakt te worden door verschillende artiesten. Het programma is zoals altijd een verrassing, maar de heren lichten een tipje van de sluier op: ‘Natuurlijk ontbreken onze huisgoochelaars Mitch Durbank en Camiel Hemminga niet en er is weer veel muziek.’

Zeven restaurants doen dit keer mee aan de Winter Wende-aovend: De Rooie Kater, Pizzeria Picolla Roma, Pala’s, ‘t Zwaantje, Kota Radja, Ni Hao en Dinercafé de Cerck. Reserveren is gewenst. Sommige restaurants zijn inmiddels volgeboekt, bij de andere uitbaters zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar. 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Dekrantvanmiddendrenthe' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.