dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
De 55-jarige Berend Smit uit Dwingeloo verdween op zondag 4 november. Dr...
Zes provincies en ruim honderd gemeenten verkopen in 2014 Attero aan inv...
Schoolkinderen liepen 75.000 euro bij elkaar maar de activiteiten van de...
Beilen

Stem hier op uw sporthelden

Geplaatst op woensdag 2 januari 2019 09:00
Laatste wijziging: 9 januari 2019 09:43
  • © NDC mediagroep

pinterestmail

Beilen - De Krant van Midden-Drenthe houdt, in samenwerking met de gemeente Midden-Drenthe, op zaterdag 26 januari het jaarlijkse sportgala in De Drenthehal in Beilen.

Tijdens deze feestelijke sportavond wordt bekendgemaakt wie gekozen zijn tot sportvrouw, sportman en sportploeg 2018 van de gemeente Midden-Drenthe en wie de aanmoedigingsprijzen en de sportstimuleringsprijs ontvangen. Alle genomineerden worden gepresenteerd en verder bevat het programma nog een aantal optredens van InXtenso Squad en De Dikdakkers. Het sportgala wordt gepresenteerd door Marijn de Vries. Na afloop is er een slotfeest met de Great Pianos.

De winnaars in de categorieën sportvrouw, sportman en sportploeg worden gekozen door de stemmen van het publiek en een deskundigenjury bij elkaar op te tellen. Hieronder kunt u stemmen op uw favorieten van dit jaar. U kunt stemmen tot en met donderdag 10 januari.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Dekrantvanmiddendrenthe' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.