dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
De 55-jarige Berend Smit uit Dwingeloo verdween op zondag 4 november. Dr...
Zes provincies en ruim honderd gemeenten verkopen in 2014 Attero aan inv...
Schoolkinderen liepen 75.000 euro bij elkaar maar de activiteiten van de...
Beilen

Repair Café in teken van tuingereedschap

Geplaatst op Friday 8 February 2019 08:35
  • Na een bezoekje aan het Repair Café is men klaar voor het nieuwe tuinseizoen. © Pixabay

pinterestmail

Beilen - Het Rapair Café Beilen opent op zaterdag 9 februari weer haar deuren. Iedereen is van 10.00 tot 13.00 uur van harte welkom om spullen een tweede leven te geven. Het thema voor deze maand is tuingereedschap.

Omdat het voorjaar er weer aankomt, is het belangrijk om goed gereedschap te hebben. Het kan nagekeken worden bij het Repair Café een indien nodig gerepareerd worden. Er wordt ook tuingereedschap geslepen.

Er is veel mogelijk

De vrijwilligers zitten weer klaar om kapotte spullen weer gebruiksklaar te maken. Voor alle kleine huishoudelijke apparaten, naaigoed, computers, lampen, fietsen, rollatorsen andere spullen kunnen gerepareerd worden. De vrijwilligers verzoeken iedereen wel schone spullen aan te leveren. Een reparatie is gratis, maar een gift in de fooienpot is meer dan welkom.

Het Repair Café is nu iedere tweede zaterdag van de maand te vinden in de Bibliotheek aan Kampstraat 2 in Beilen. De openingstijden blijven gelijk: 10.00 tot 13.00 uur.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Dekrantvanmiddendrenthe' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.