dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
De 55-jarige Berend Smit uit Dwingeloo verdween op zondag 4 november. Dr...
Zes provincies en ruim honderd gemeenten verkopen in 2014 Attero aan inv...
Schoolkinderen liepen 75.000 euro bij elkaar maar de activiteiten van de...
Beilen

Koningsfestival verhuist naar parkeerplaats gemeentehuis

Geplaatst op Friday 8 February 2019 14:22
  • Op het Koningsfestival zijn elk jaar ook leuke activiteiten voor kinderen. © NDC/ Ron de Vos

pinterestmail

Beilen – Niet het evenemententerrein maar de parkeerplaats achter het gemeentehuis is het decor voor het Koningsfestival in Beilen editie 2019. Die plek in Beilen biedt geen ruimte aan de grasbaanraces, maar verder is er alle ruimte voor een gezellig feest.

De feesttent krijgt een plek achter het gemeentehuis. Er is ruimte voor de (gratis) kinderattracties en veel muziek tijdens de Koningsnacht.

Er is samenwerking gezocht met de plaatselijke wielerronde en de vrijmarkt, in de hoop zo een mooi feestprogramma te ontwikkelen in het centrum van Beilen.

Op vrijdag 26 april is er een Miss Beilen verkiezing en ’s avonds speelt de feestband De Wethouders in de feesttent. DJ Timmie Tirol (de kleinste DJ van Europa) verleent eveneens medewerking.

Koningsdag 27 april valt dit jaar op zaterdag en die dag worden verschillende activiteiten gehouden, met live muziek van Flexlive en Old Ni-js. En, ook niet onbelangrijk, beide dagen wordt geen entree geheven.

  

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Dekrantvanmiddendrenthe' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.