dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
De 55-jarige Berend Smit uit Dwingeloo verdween op zondag 4 november. Dr...
Zes provincies en ruim honderd gemeenten verkopen in 2014 Attero aan inv...
Schoolkinderen liepen 75.000 euro bij elkaar maar de activiteiten van de...
Beilen

Nu ook Sport & Spel BSO bij de Beiler Sprookjesboom

Geplaatst op Tuesday 12 February 2019 12:15
  • © Ron de Vos/Foxtxt

pinterestmail

Beilen - Naast de reguliere BSO biedt de Beiler Sprookjesboom sinds begin dit jaar ook Sport & Spel BSO. Een portie extra uitdaging voor kinderen die lekker willen sporten, bewegen en spelen na schooltijd.

Kinderen maken op een leuke, ongedwongen manier kennis met verschillende soorten sport en spel. Ze zijn actief bezig en ontdekken wat ze leuk vinden om te doen. Meedoen mag, maar hoeft niet. Een sporttalent hoeft het kind ook niet te zijn, zolang er maar plezier is. Marijke de Weerd van de Beiler Sprookjesboom: ‘Dat vinden we het belangrijkst. We werken samen met diverse, lokale sportverenigingen. Zo kunnen we een mooi scala aan activiteiten aanbieden; van korfbal tot dansclinics en van spelletjes tot streetball. Een programma duurt ongeveer 1 uur. Buitenactiviteiten vormen de hoofdmoot en bij slecht weer toveren we de kantine om tot onze speeltuin.’

De opvang is letterlijk om de hoek. Er kan namelijk gebruikgemaakt wordt van het veld en de kantine van de buren, Korfbalvereniging Vitesse.

Sport &Spel BSO wordt elke maandag, woensdag en donderdag van 14:00 tot 18:00 aangeboden. In de vakanties van 08:00 tot 18:00 uur.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Dekrantvanmiddendrenthe' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.