dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
De 55-jarige Berend Smit uit Dwingeloo verdween op zondag 4 november. Dr...
Zes provincies en ruim honderd gemeenten verkopen in 2014 Attero aan inv...
Schoolkinderen liepen 75.000 euro bij elkaar maar de activiteiten van de...
Regio

Advocaat dient klacht in tegen rechtbank Noord-Nederland

Geplaatst op woensdag 6 augustus 2014 12:12
  • © Boom uitgevers Nieuwsmedia

pinterestmail

Assen / Exloo - De rechtbank Noord-Nederland kan vandaag een officiële klacht verwachten van advocaat Richard Korver, de belangenbehartiger van de nabestaanden van het echtpaar Veenendaal uit Exloo dat vorig jaar juli om het leven werd gebracht.

Hij vindt dat werken in de rechtszaal van Assen hem onmogelijk wordt gemaakt. Dat heeft Korver vanochtend verklaard tegenover RTV Drenthe.

Een regiezitting tegen de twee broers uit Hoogeveen die worden verdacht van de moord op het echtpaar Veenendaal alsook op Berend Smit uit Dwingeloo diende gisteren in Assen.

Korver tekent bezwaar aan tegen het feit dat hij niet kon spreken met zijn cliënten; die zaten achter glas op de publiekstribune. Ondanks protest van de advocaat paste de rechter deze gang van zaken niet aan. In een reactie zegt een woordvoerder van de rechtbank de indeling bij een dergelijke zitting te willen heroverwegen, maar commentaar op het bezwaar van Korver wordt niet gegeven.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Dekrantvanmiddendrenthe' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.