dossiers
Schoolkinderen liepen 75.000 euro bij elkaar maar de activiteiten van de...
Op woensdag 9 januari wordt de 51-jarige Henk Eker uit Oosterwolde bij e...
Eenmaal in de 4 jaar vinden in Nederland verkiezingen voor de gemeentera...
Zes provincies en ruim honderd gemeenten verkopen in 2014 Attero aan inv...
Regio

GroenLinks enthousiast over 'meedoen' in de buurt

Geplaatst op dinsdag 12 december 2017 08:11
  • © Eigen foto

pinterestmail

Regio - GroenLinks is positief over participatie (meedoen) van buurtbewoners in samenwerking met Promens Care in Beilen en Westerbork. Sinds 2015 moet de gemeente zorgen voor een goed leefklimaat in alle dorpen.

GroenLinks vindt onderlinge betrokkenheid van buurtbewoners erg belangrijk. De partij benadrukt het belang van vrijwilligerswerk in de buurt die ondersteuning biedt bij dagbesteding. Organisatie Promens Care is blij met deze ondersteuning van vrijwilligers. Zo is er in Beilen West een dagbesteding in 'de Westhoek' voor mensen met een verstandelijke beperking, biedt men ondersteuning aan mensen met een psychische beperking en zijn er werkervaringsplekken. Leden van GroenLinks helpen regelmatig een middag mee met creatieve middagen.

Kerstmarkt

Groendecoraties en cadeau artikelen voor de winkel worden daardoor wekelijks aangevuld. Op 13 december is er van 13 tot 15 uur een kerstmarkt in de Westhoek. In de dorpshoeskamer in het wijkgebouw Annie Londo in Westerbork staat er elke donderdag vanaf 10 uur koffie of thee klaar voor bewoners die behoefte hebben aan contact.
 

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Dekrantvanmiddendrenthe' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.