dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
De 55-jarige Berend Smit uit Dwingeloo verdween op zondag 4 november. Dr...
Zes provincies en ruim honderd gemeenten verkopen in 2014 Attero aan inv...
Schoolkinderen liepen 75.000 euro bij elkaar maar de activiteiten van de...
Regio

Tweede gastexposant OAD is Co Raatjes

Geplaatst op woensdag 11 juli 2018 15:44
  • Belgische paarden (aquarel). © Co Raatjes-Dijkstra

pinterestmail

Dwingeloo Open Ateliers Dwingeloo (OAD) staat voor de deur. Op zaterdag 21 en zondag 22 juli is de overzichtsexpositie van negen kunstenaars te zien in de St. Nicolaaskerk in Dwingeloo. Ook stellen zij hun atelier open voor publiek. OAD nodigt bovendien elke maand een gastexposant uit. Deze keer is kunstenares Co Raatjes uit Beilen te gast.

Co Raatjes-Dijkstra volgde de vakstudie tekenen en schilderen aan de klassieke academie te Groningen. Daarvoor volgde ze cursussen in Goes en later in Zwolle. Ze maakt graag portretten van mens en dier in potlood, aquarel en houtskool. Dit doet ze ook in opdracht. Ook landschappen en stillevens hebben haar interesse. Kortom alles wat haar raakt dat probeert ze te vertalen in lijn vlak en kleur. Door te exposeren wil ze dit delen met de toeschouwer.

Open Ateliers Weekend

Voor meer informatie kijk je op de website www.openateliers.nl. De overzichtsexpositie en de diverse ateliers zijn tijdens het Open Ateliers weekend gratis te bezoeken tussen 13.00 - 17.00 uur.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Dekrantvanmiddendrenthe' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.