dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
De 55-jarige Berend Smit uit Dwingeloo verdween op zondag 4 november. Dr...
Zes provincies en ruim honderd gemeenten verkopen in 2014 Attero aan inv...
Schoolkinderen liepen 75.000 euro bij elkaar maar de activiteiten van de...
Regio

Golfevenement voor singles op golfbaan Martensplek

Geplaatst op donderdag 2 augustus 2018 13:20
  • 0

pinterestmail

Tiendeveen - SingleGolfers.nl, een club voor golfspelende singles, houdt dit jaar ook een aantal evenementen in Noord- en Oost-Nederland.

De derde wedstrijd wordt zondag 5 augustus gespeeld op Martensplek in Tiendeveen. De golfdag is inclusief een gezellig diner na afloop van de wedstrijd. De ontvangst met koffie en thee is vanaf 11.00 uur in het clubhuis, waarna de wedstrijd start om 12.00 uur. Het evenement is speciaal bedoeld voor mensen zonder partner of met een partner die niet golft. Alle single golfers, ongeacht leeftijd en handicap, zijn welkom deel te nemen aan dit ongedwongen evenement.

Drie in één

De organisatie SingleGolfers.nl biedt een uniek drie in één-concept voor leden: elkaar ontmoeten tijdens golfevenementen, golfreizen of via de online community. SingleGolfers.nl organiseert, exclusief voor leden, reizen en evenementen in Nederland en Europa. Via de online community kunnen leden elkaar op basis van een opgegeven profiel online ontmoeten en een (golf)afspraak maken. Dit alles onder het motto: golf speel je tegen jezelf maar het is veel leuker in goed gezelschap.

Twee maanden op proef

Wie zich nu inschrijft, ontvangt twee maanden vrijblijvend het lidmaatschap van SingleGolfers.nl op proef. Voor meer informatie over het lidmaatschap van SingleGolfers.nl en inschrijving voor de wedstrijd: www.singlegolfers.nl.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Dekrantvanmiddendrenthe' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.