dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
De 55-jarige Berend Smit uit Dwingeloo verdween op zondag 4 november. Dr...
Zes provincies en ruim honderd gemeenten verkopen in 2014 Attero aan inv...
Schoolkinderen liepen 75.000 euro bij elkaar maar de activiteiten van de...
Regio

Klaverjassen op de camping

Geplaatst op vrijdag 10 augustus 2018 17:08
  • © NDC/ Ron de Vos

  • John bij een deel van de loterijprijzen. © NDC/ Ron de Vos

pinterestmail

Wijster - Het klaverjastoernooi op camping De Otterberg trok vrijdag zestig deelnemers en zorgde voor een goed gevulde kantine. Met als klapstuk de grote loterij die vanavond plaatsvindt.

De deelnemers kwamen vooral van de camping, maar ook van buiten de camping komen elk jaar klaverjassers uit Beilen, Wijster en Hoogeveen. Met als resultaat een gezellige middag inclusief een visbuffet en dat allemaal onder de bezielende leiding van campinggast John Beeres uit Spijkenisse: ‘Dit doen we al zo’n kleine vijftien jaar en het is ooit mede opgezet door Femmy Zwiers uit Hoogeveen en die is er nu ook weer bij.

Prijzen

Door de week spelen campinggasten twee keer onderling en dan is dit toernooi een mooie extra uitdaging. De loterij in de avond wordt bezocht door nog meer campinggasten en die maken kans op tientallen prijzen beschikbaar gesteld door winkeliers uit Beilen, Wijster, Hoogeveen en zelfs uit Spijkenisse.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Dekrantvanmiddendrenthe' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.