dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
De 55-jarige Berend Smit uit Dwingeloo verdween op zondag 4 november. Dr...
Zes provincies en ruim honderd gemeenten verkopen in 2014 Attero aan inv...
Schoolkinderen liepen 75.000 euro bij elkaar maar de activiteiten van de...
Regio

Vergelijken zorgverzekeringen kan veel geld schelen

Geplaatst op zondag 9 december 2018 12:30
  • Spek de clubkas van uw favoriete vereniging. © Pixabay

pinterestmail

Midden-Drenthe - Het is weer de tijd van zorgpolissen vergelijken. Op de website Poliswijzer.nl/middendrenthe biedt de gemeente de mogelijkheid om zorgverzekeringen met elkaar te vergelijken op prijs en inhoud.

Als je invult wat je nodig heeft, geeft deze website een advies welke zorgverzekering het beste bij je persoonlijke situatie past en het meest voordelig is. Echter, veel mensen vinden het lastig om de goede vergelijking te maken.

Inloopspreekuren

Wethouder Jan Schipper: ‘Om te helpen zitten vrijwilligers klaar bij inloopspreekuren, ook in enkele kleinere dorpen, om te helpen bij het bepalen van de meest geschikte verzekering via Poliswijzer.nl/middendrenthe. Hierbij wordt ook rekening gehouden met niet-gecontracteerde zorg, zodat je niet een behandeling krijgt die niet vergoed wordt. In sommige gevallen kan het beslist goedkoper, maar de wijzer en de vrijwilligers zorgen er wel voor dat je een goede verzekering neemt en niet alleen de goedkoopste. Het voordeel kan flink oplopen. In Emmen werd gemiddeld een besparing van 400 euro gehaald.’

Voor de locaties en data van de inloopspreekuren zie www.middendrenthe.nl en ook bij de gemeentelijke info in deze krant.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Dekrantvanmiddendrenthe' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.