dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
De 55-jarige Berend Smit uit Dwingeloo verdween op zondag 4 november. Dr...
Zes provincies en ruim honderd gemeenten verkopen in 2014 Attero aan inv...
Schoolkinderen liepen 75.000 euro bij elkaar maar de activiteiten van de...
Smilde

Koop violen voor Bovensmilde Beweegt

Geplaatst op dinsdag 13 maart 2018 22:08
  • Prachtige violen in meerdere kleuren voor het goede doel. © Wij zijn Bovensmilde

pinterestmail

Bovensmilde - Sinds enkele dagen zijn ze stiekem in de verkoop gegaan: violen. Wij zijn Bovensmilde en Sportvereniging W.I.K. hebben de handen ineen geslagen om gezamenlijk de violenactie 2018 te houden. Zoals gebruikelijk is aan deze actie weer een goed doel gekoppeld. Met de opbrengst wordt Bovensmilde Beweegt (20 t/m 26 mei) georganiseerd.

Bovensmilde Beweegt is een initiatief van Wij zijn Bovensmilde om samen met diverse organisaties een “beweegweek” te houden in Bovensmilde.

In deze beweegweek worden diverse activiteiten uitgelicht en staan sowieso de volgende clinics en activiteiten centraal: “kick-off” door de “diabetes Classic” (20 mei), skeelerclinic van IJsvereniging Voorwaarts, het Aqua volleytoernooi van Sportvereniging W.I.K. en het Pannatoernooi van Wij zijn Bovensmilde met medewerking van voetbalvereniging BSVV. Overigens zijn meerdere initiatieven nog steeds welkom.

De violen kunnen op verschillende manieren besteld worden: online via http://www.wijzijnbovensmilde.nl/violenactie en daarnaast worden ze zaterdag 17 en 24 maart tussen 10:30 en 14:00 uur bij de Poiesz (pinnen is mogelijk) verkocht. Ook kan gemaild worden naar info@wijzijnbovensmilde.nl

De opbrengst gaat volledig naar de organisatie van Bovensmilde Beweegt.

 

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Dekrantvanmiddendrenthe' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.