...
dossiers
Zes provincies en ruim honderd gemeenten verkopen in 2014 Attero aan inv...
Schoolkinderen liepen 75.000 euro bij elkaar maar de activiteiten van de...
Op woensdag 9 januari wordt de 51-jarige Henk Eker uit Oosterwolde bij e...
Eenmaal in de 4 jaar vinden in Nederland verkiezingen voor de gemeentera...
...
...
...
Smilde

Koop violen voor Bovensmilde Beweegt

Geplaatst op dinsdag 13 maart 2018 22:08
  • Prachtige violen in meerdere kleuren voor het goede doel. © Wij zijn Bovensmilde

mail

Bovensmilde - Sinds enkele dagen zijn ze stiekem in de verkoop gegaan: violen. Wij zijn Bovensmilde en Sportvereniging W.I.K. hebben de handen ineen geslagen om gezamenlijk de violenactie 2018 te houden. Zoals gebruikelijk is aan deze actie weer een goed doel gekoppeld. Met de opbrengst wordt Bovensmilde Beweegt (20 t/m 26 mei) georganiseerd.

Bovensmilde Beweegt is een initiatief van Wij zijn Bovensmilde om samen met diverse organisaties een “beweegweek” te houden in Bovensmilde.

In deze beweegweek worden diverse activiteiten uitgelicht en staan sowieso de volgende clinics en activiteiten centraal: “kick-off” door de “diabetes Classic” (20 mei), skeelerclinic van IJsvereniging Voorwaarts, het Aqua volleytoernooi van Sportvereniging W.I.K. en het Pannatoernooi van Wij zijn Bovensmilde met medewerking van voetbalvereniging BSVV. Overigens zijn meerdere initiatieven nog steeds welkom.

De violen kunnen op verschillende manieren besteld worden: online via http://www.wijzijnbovensmilde.nl/violenactie en daarnaast worden ze zaterdag 17 en 24 maart tussen 10:30 en 14:00 uur bij de Poiesz (pinnen is mogelijk) verkocht. Ook kan gemaild worden naar info@wijzijnbovensmilde.nl

De opbrengst gaat volledig naar de organisatie van Bovensmilde Beweegt.

 

 

...
whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Dekrantvanmiddendrenthe' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.

...