dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
De 55-jarige Berend Smit uit Dwingeloo verdween op zondag 4 november. Dr...
Zes provincies en ruim honderd gemeenten verkopen in 2014 Attero aan inv...
Schoolkinderen liepen 75.000 euro bij elkaar maar de activiteiten van de...
Smilde

Meuleparkie gaat op zonnestroom

Geplaatst op donderdag 6 december 2018 08:51
  • © pixabay

pinterestmail

Bovensmilde - De EnergieCoöperatie Duurzaam Bovensmilde en omgeving (EC DBS eo) schenkt een bedrag voor zonnepanelen aan ’t Meuleparkie.

De EC heeft het zonnepaneleninstallatie bedrijf Waardevolt uit Bovensmilde benaderd en bereid gevonden om tegen een verlaagd tarief zonnepanelen te plaatsen. EC DBS werkt als EnergieCooperatie met leverancier Energie VanOns zoveel mogelijk samen met lokale bedrijven en partijen. Ook ’t Meuleparkie investeert zelf een extra bedrag zodat er in totaal voldoende panelen gelegd kunnen worden voor nagenoeg de gehele stroombehoefte.

Energie VanOns

Vrijdagmiddag 7 december worden de zonnepanelen geplaatst. De EC DBS schenkt elk jaar een bedrag aan een stichting of vereniging in de Smildes voor verduurzaming. Hoe meer inwoners van de Smildes klant worden van Energie VanOns, hoe meer geïnvesteerd wordt in verduurzaming van de gemeenschap. Meer info hierover op duurzaambovensmilde@gmail.com.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Dekrantvanmiddendrenthe' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.