dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
De 55-jarige Berend Smit uit Dwingeloo verdween op zondag 4 november. Dr...
Zes provincies en ruim honderd gemeenten verkopen in 2014 Attero aan inv...
Schoolkinderen liepen 75.000 euro bij elkaar maar de activiteiten van de...
Smilde

Boeken gevraagd voor de Koepelkerk in Smilde

Geplaatst op dinsdag 22 januari 2019 16:30
  • Verkoopbare boeken zijn van harte welkom. © Pixabay

pinterestmail

Smilde - Zaterdag 16 februari, de derde zaterdag in februari, wordt de jaarlijkse grote Boekenmarkt gehouden in de Koepelkerk. De organisatie is nog op zoek naar verkoopbare boeken en recente tijdschriften.

De vele bezoekers komen niet alleen uit de regio, maar ook uit andere delen van het land. Sommigen zijn op zoek naar een bepaalde titel of schrijver, anderen komen gezellig snuffelen tussen de uitgestalde boeken. In het afgelopen jaar zijn er veel boeken en tijdschriften verkocht, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan het onderhoud en instandhouding van de Koepelkerk, het markante monumentale gebouw aan de Drentse Hoofdvaart in Smilde.

Ophalen en brengen

Ter aanvulling en om de bezoekers ook dit jaar een nieuw aanbod te kunnen bieden, is de Koepelkerkcommissie nog op zoek naar verkoopbare boeken en recente tijdschriften. Wie iets wil inbrengen voor de verkoop kan contact opnemen met de organisatie via 0592-414521 om een verdere afspraak te maken voor het ophalen of brengen van de boeken. De boeken en tijdschriften worden graag ruim voor de markt verzameld, om voldoende tijd te hebben voor sorteren en prijzen.

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Dekrantvanmiddendrenthe' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.