dossiers
De 55-jarige Berend Smit uit Dwingeloo verdween op zondag 4 november. Dr...
Bekijk afleveringen van het tv-programma over ondernemen en voor onderne...
Eenmaal in de 4 jaar vinden in Nederland verkiezingen voor de gemeentera...
Zes provincies en ruim honderd gemeenten verkopen in 2014 Attero aan inv...
Westerbork

Opening Lensing Ruitersport en Outdoor

Geplaatst op vrijdag 11 april 2008 06:15
mail

ZWIGGELTE - In Zwiggelte heeft een van de boerderijen na een intensieve verbouwing een ware metamorfose ondergaan. De deel is omgetoverd tot een mooie en sfeervolle ruimte waar Lensing Ruitersport en Outdoor op 12 april 2008 haar deuren voor iedereen zal openen.

Lensing Ruitersport en Outdoor is een unieke leverancier van een uitgebreid assortiment aan ruitersportartikelen en outdoorkleding en laarzen. Kenmerkend is de sfeervolle ambiance, waarin vriendelijk personeel onder het genot van een kopje koffie aan de grote koffietafel, haar klanten van deskundig advies zal voorzien. Lensing Ruitersport en Outdoor specialiseert zich in de verkoop van gerenommeerde merken zoals Anky; Kingsland; Ariat; Kentucky; Stubben en Harry Horse. Daarnaast is er een flinke collectie outdoorkleding van Mongo en outdoorlaarzen van Magellan & Mulloy. Op 11 april zal Adelinde Cornelissen speciaal voor genodigden Lensing Ruitersport en Outdoor openen. Adelinde Cornelissen is sportvrouw van Midden-Drenthe 2008. Lensing Ruitersport en Outdoor is gevestigd aan de Hoofdstraat 17 en is iedere middag van 13.00 tot 18.00 uur en zaterdags van 9.00 tot 17.00 uur. Voor meer info: www.lensingruitersport.nl

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Dekrantvanmiddendrenthe' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.