dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
De 55-jarige Berend Smit uit Dwingeloo verdween op zondag 4 november. Dr...
Zes provincies en ruim honderd gemeenten verkopen in 2014 Attero aan inv...
Schoolkinderen liepen 75.000 euro bij elkaar maar de activiteiten van de...
Westerbork

Renate van Dop komt in actie voor het zieke kind

Geplaatst op woensdag 16 mei 2018 16:15
  • © Loopfietsproefgrunn

pinterestmail

Westerbork - Renate van Dop uit Westerbork komt samen in actie met de loopfietsproefgrunn voor het zieke kind, het Beatrix kinderziekenhuis in Groningen, waarbij de familiekamers gerenoveerd gaan worden.

Loopfietsproefgrunn

Zondag 27 mei 10 uur start je in teams van 2, loop of fiets je tegelijk tijdig. Naar behoefte kan er worden gewisseld. Tijdens de mooie route die van de Vismarkt langs het Hoornse meer loopt, zijn er o.a proeverijen waar je kennis kan maken met gezonde voeding. Het maakt niet uit hoe lang je over de afstand doet en wie fietst of loopt, plezier hebben staat voorop. Samen met je mattie, lekker bewegen en buiten zijn.

De mooie route neemt je mee langs verrassende plekjes van Groningen en de Onlanden. Er zijn verschillende stopplekken waar je even kunt genieten en uitrusten, daarom is de loopfietsproefgrunn het sportevenement voor iedereen!

Healthy Market

Start en finish zijn op de Vismarkt waar gelijktijdig ook de Healthy Market plaatsvindt. Een ontspannen, laagdrempelige markt waar je kennis kan maken met o.a. sport, gezonde voeding, verzorgen van het in- en uiterlijk, maar waar je natuurlijk ook wat leuks kan kopen. Een plek om samen te komen, in alle rust van een hapje en een drankje te genieten in een food court en spectaculaire demonstraties bij te wonen.

Zie de actiepagina: www.steunbeatrixkinderziekenhuis.nl/actie/renatevandop en geef je op via http://www.loopfietsproefgrunn.nl en zet achter je naam het woord KIND dan gaat een gedeelte van de inschrijving naar het goede doel.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Dekrantvanmiddendrenthe' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.