dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
De 55-jarige Berend Smit uit Dwingeloo verdween op zondag 4 november. Dr...
Zes provincies en ruim honderd gemeenten verkopen in 2014 Attero aan inv...
Schoolkinderen liepen 75.000 euro bij elkaar maar de activiteiten van de...
Westerbork

Zangimprovisatiedag Bach Academie in de Stefanuskerk

Geplaatst op vrijdag 10 augustus 2018 17:15
  • Nederlandse Bach Academie. © Ebel Zandstra

pinterestmail

Westerbork - Voor geïnteresseerde en gemotiveerde beginnende zangers, organiseert de Nederlandse Bach Academie de Zangimprovisatiedag. Dit vindt onder andere plaats in Westerbork.

Tijdens deze dag ontwikkelen deelnemers hun zangtalent en ontmoeten ze inspirerende mensen die dezelfde passie delen. De NBA wil met deze introductiedagen improvisatie voor zangers het experiment aangaan om met zangers in meerstemmig koorverband te improviseren en door gerichte opdrachten ter plekke hele composities te creëren.
De dagen zijn op 8 september Sneek (Zuiderkerk) en 3 november Westerbork (Stefanuskerk) 11.00 - 16.00 uur.

Indien je je voor één van de workshopdagen aanmeldt met twee personen of meer, dan krijg je een kaartje naar keuze voor Muzikaal Vuurwerk cadeau. Het eerste vernieuwde concert van de Nederlandse Bach Academie is op 13 oktober in Coevorden en 14 oktober in Veenhuizen en  Leeuwarden.

Aanmelden kan onder vermelding van waarvoor men zich aanmeldt, naam en stemsoort. Wanneer je meedoet met de actie voeg dan ook de code: NBAmuzikaal2018 toe in het bericht.

Voor meer informatie en opgeven mail je naar info@nederlandsebachacademie.nl en voor meer informatie bekijk dan de website: nederlandsebachacademie.nl

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Dekrantvanmiddendrenthe' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.