dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
De 55-jarige Berend Smit uit Dwingeloo verdween op zondag 4 november. Dr...
Zes provincies en ruim honderd gemeenten verkopen in 2014 Attero aan inv...
Schoolkinderen liepen 75.000 euro bij elkaar maar de activiteiten van de...
Westerbork

The Claptunes en BigBo op Bluespodium in Börk

Geplaatst op donderdag 11 oktober 2018 12:32
  • The Claptunes (boven) en BigBo. © The Claptunes en Vera van Faassen

pinterestmail

Westerbork - Na drie succesvolle edities vindt op vrijdag 16 november het vierde Bluespodium in Börk plaats. De optredens beginnen om 20.30 uur in De Ar.

Eric Clapton wordt op deze avond in het middelpunt gezet door de band The Claptunes. Vrije, maar zeker herkenbare versies van Clapton-classics zoals Cocaïne, Wonderful tonight, Sunshine of your Love en CrossRoads komen uiteraard voorbij, terwijl ook de bluesliefhebbers op hun wenken worden bediend.

Jonge honden

The Claptunes zijn ervaren rasmuzikanten met de energie van jonge honden. Zij brengen het songboek van Eric Clapton, dus ook werk van de Yardbirds, Cream, Blind Faith, Derek&the Dominoes. Een optreden van The Claptunes is een muzikale reis door de tijd, die iedere fan van ClassicRock, blues en sfeervolle live muziek zal aanspreken.

Vooraf en na afloop brengt BigBo de authentieke blues ten gehore, een stijl die hij tot in de finesses beheerst. Met BigBo beleeft het publiek de begintijden van de blues opnieuw met ontroerend mooie songs, gedreven en doorleefd gezongen en gespeeld.

Kaarten kosten 10 euro en zijn te koop bij Restaurant De Ar.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Dekrantvanmiddendrenthe' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.