dossiers
Zes provincies en ruim honderd gemeenten verkopen in 2014 Attero aan inv...
Schoolkinderen liepen 75.000 euro bij elkaar maar de activiteiten van de...
Op woensdag 9 januari wordt de 51-jarige Henk Eker uit Oosterwolde bij e...
Eenmaal in de 4 jaar vinden in Nederland verkiezingen voor de gemeentera...
Westerbork

The Claptunes en BigBo op BluesPodium in Börk

Geplaatst op Thursday 8 November 2018 13:18
  • © The Claptunes

pinterestmail

Westerbork - Na drie succesvolle edities vindt op 16 nopvember de vierde editie van BluesPodium in Börk plaats. Het evenement begint om 20.30 uur en vindt plaats in de omgeving van De Ar.

Eric Clapton wordt in het middelpunt gezet door de band The Claptunes met een zinderende tribute. Vrije, maar zeker herkenbare versies van Clapton-classics zoals Cocaïne, Wonderful tonight, Sunshine of your Love en CrossRoads komen uiteraard voorbij terwijl ook de bluesliefhebbers op hun wenken worden bediend. De dampende blues spat je om de oren met regelmatig een kleine anekdote achter de songs. The Claptunes zijn ervaren rasmuzikanten met de energie van jonge honden. Zij brengen het songboek van Eric Clapton, dus ook werk van de Yardbirds, Cream, Blind Faith, Derek&the Dominoes. Een optreden van The Claptunes is een muzikale reis door de tijd, die iedere fan van ClassicRock, Blues en sfeervolle live muziek zal aanspreken.

Vooraf en na afloop zal BigBo de authentieke Blues ten gehore brengen, een stijl die hij tot in de finesses beheerst. Met BigBo beleef je de begintijden van de Blues opnieuw met ontroerend mooie songs, gedreven en doorleefd gezongen en gespeeld.

Kaarten kosten 10 euro en zijn verkrijgbaar bij Restaurant De Ar.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Dekrantvanmiddendrenthe' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.