dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
De 55-jarige Berend Smit uit Dwingeloo verdween op zondag 4 november. Dr...
Zes provincies en ruim honderd gemeenten verkopen in 2014 Attero aan inv...
Schoolkinderen liepen 75.000 euro bij elkaar maar de activiteiten van de...
Westerbork

Open dag Atelier de Ladder

Geplaatst op donderdag 6 december 2018 12:46
  • Er kan met verschillende materialen gewerkt worden. © Pixabay

pinterestmail

Westerbork - Op vrijdag 21 december van 10.00 tot 16.00 houdt Atelier de Ladder open dag. Koffie en thee staan klaar.

Atelier de Ladder is een kunstzinnige werkruimte. Een plek waar je creatief bezig kan zijn en al schilderend, tekenend of boetserend expressie geeft aan wat er in je leeft. Ontdekkingsreizen maken in kleur en vorm door gebruik te maken van allerlei materialen en inspiratie uit de natuur. In januari starten weer Inner landscape-workshops, maar er zijn ook individuele sessies of trajecten mogelijk.

Pleisterplaats

‘Als je aan de slag wil met een vraag of thema in je leven dan loop ik graag een stukje met je mee’, vertelt Geraldine Bruggert, kunstzinnig hulpverlener en natuurcoach. ‘Mijn passie is aansluiten bij dat wat nodig is waarbij ik kan putten uit een ruim aanbod natuurlijke en kunstzinnige werkvormen en materialen. Onder de naam Pleisterplaats bied ik een meerdaags arrangement aan, waarin men gebruik kan maken van het gastenverblijf en een in overleg gemaakt programma.’

Werkvormen en materialen

Bij de Inner landscape-workshops kunnen cursisten kiezen voor tekenen en schilderen of boetseren. Er komen verschillende werkvormen en materialen aan bod en alle workshops zijn in kleine groepen. Voor beide richtingen gaat het om series van vier workshops. Verder is er een Inner landscape Kunstzinnige dag die bestaat uit schilderen en boetseren. Deze activiteit vindt plaats op zaterdag 26 januari van 10.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag 22 december is de workshop Donker en licht, over nat in nat schilderen. Deze duurt van 10.00 tot 12.00.

Het atelier is gevestigd aan Acacialaan 40 in Westerbork. Meer informatie is verkrijgbaar via 06 - 12330128.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Dekrantvanmiddendrenthe' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.