dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
De 55-jarige Berend Smit uit Dwingeloo verdween op zondag 4 november. Dr...
Zes provincies en ruim honderd gemeenten verkopen in 2014 Attero aan inv...
Schoolkinderen liepen 75.000 euro bij elkaar maar de activiteiten van de...
Westerbork

Het Orkest begint 2019 met Lichtjesconcert

Geplaatst op vrijdag 11 januari 2019 12:15
  • Het Orkest © Het Orkest

pinterestmail

Westerbork - Als inleiding van het nieuwe jaar geeft Het Orkest Westerbork op zaterdag 12 januari vanaf 20.00 uur een feestelijk concert in de Voorhof in Westerbork.

Het optreden is inmiddels een bekend gegeven, want al zeker tien jaar is het een traditie om bij de start van het nieuwe jaar een Lichtjesconcert te geven.

Wim van de Veen (Het Orkest): ‘Het is een laatste blik naar de kerst, maar vooral gericht op de toekomst en het nieuwe jaar 2019.’

Leerlingenorkest

Het Orkest is een harmonie orkest en bestaat uit 58 muzikanten. Van de Veen: ‘Het heeft ook een leerlingenorkest waarin aankomend muzikanten opgeleid worden, waarvoor jong en oud zich kan aanmelden om een instrument te leren bespelen. Zij spelen dan ook in het voorprogramma enkele nummers om alvast te wennen aan het podium.’

Kaarten

De toegangskaarten voor dit concert zijn verkrijgbaar bij DA drogist La Santé en bij Warenhuis Wassen in Westerbork en natuurlijk ook op de dag zelf aan de zaal.

Voor meer informatie zie www.hetorkestwesterbork.nl

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Dekrantvanmiddendrenthe' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.