dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
De 55-jarige Berend Smit uit Dwingeloo verdween op zondag 4 november. Dr...
Zes provincies en ruim honderd gemeenten verkopen in 2014 Attero aan inv...
Schoolkinderen liepen 75.000 euro bij elkaar maar de activiteiten van de...
Westerbork

Geuzenbos scoort bij Zoover

Geplaatst op donderdag 10 januari 2019 18:00
  • Camping Geuzenbos. © NDC/ Ron de Vos

pinterestmail

Mantinge - Camping Landgoed het Geuzenbos in Mantinge is uitgeroepen tot nummer twee van Nederland in de categorie 'campings medium groot'.

Kamperen in eigen land is populair. Maar welke campings zijn het meest in trek? Reviewplatform Zoover zocht het uit en komt met de lijst van best beoordeelde campings in Nederland van de afgelopen twaalf maanden. Deze is gebaseerd op duizenden reviews van Nederlandse vakantiegangers. 

Blijven verbeteren

Camping Landgoed het Geuzenbos komt met een waarderingscijfer van 9.8 op een prima tweede plaats in deze lijst. Bij de reviews staan opmerkingen als: 'Geweldig', 'Gewoon perfect', 'Uitmuntend in alle facetten'. 
Eigenaren Karin en Ewald van der Blij zijn uiteraard nogal trots op dit resultaat. Ewald: 'Het geeft voldoening als je werk op deze wijze door de gasten gewaardeerd wordt. Dat is toch waar je het voor doet. We willen blijven verbeteren en gaan ons best doen om niet alleen de beste camping van Drenthe te zijn maar de beste camping van Nederland te worden.'


 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Dekrantvanmiddendrenthe' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.