dossiers
Zes provincies en ruim honderd gemeenten verkopen in 2014 Attero aan inv...
Schoolkinderen liepen 75.000 euro bij elkaar maar de activiteiten van de...
Op woensdag 9 januari wordt de 51-jarige Henk Eker uit Oosterwolde bij e...
Eenmaal in de 4 jaar vinden in Nederland verkiezingen voor de gemeentera...
ignore touch
12-10-2018 om 07:46
Orvelte - Judith Spaai geeft zaterdagmiddag 27 oktober gratis interieuradvies bij 't Stokertje Kachelparadijs in Orvelte. Indien klanten naast interieuradvies ook nog (technische) vragen hebben voor 't Stokertje, dan kunnen zij die vooraf of nadien geheel vrijblijvend stellen aan de verkoopmedewerkers.
ignore touch
10-10-2018 om 08:45
Beilen - De site was vijf jaar oud en ook het assortiment was toe aan een vernieuwing. Dat was de voornaamste reden dat de Evenementverhuur Spelotheek Beilen recentelijk besloot haar website aan te pakken en het assortiment bijna volledig te vernieuwen.
ignore touch
08-10-2018 om 21:05
Westerbork - De traditionele herfsteditie van de Open Huizen Dag was zaterdag. De krappe woningmarkt heeft er voor gezorgd dat er dit jaar minder opdrachtgevers en dus minder woningen meededen, maar het was desalniettemin toch een succesvolle dag, aldus makelaar Mark Kerssies van Woonaccent Makelaars Westerbork.
ignore touch
05-10-2018 om 14:35
Beilen - Beilen heeft er sinds donderdag een nieuwe horecazaak bij: Big Danas. Deze horecazaak is gevestigd aan de Ettenstraat 3 tegenover het gemeentehuis en serveert onder andere döner kebab, allerlei soorten wraps, broodjes, patat, falafelschotel en kofte schotel.
ignore touch
( Advertorial )
Automatten zijn niet alleen functioneel, maar ze verfraaien ook het interieur van uw auto. Ze geven bescherming aan het tapijt zodat dit in goede staat blijft. Dat is wel zo fijn als u van plan bent uw auto ooit nog eens te verkopen.
ignore touch
04-10-2018 om 19:46
Smilde - De Jumbo winkel in Smilde wordt uitgebreid en krijgt een compleet nieuw uiterlijk. Klanten profiteren hier straks van nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment, zoals ter plekke vers bereide pizza’s. De winkel sluit op zaterdag 13 oktober tijdelijk haar deuren. Vanaf woensdag 31 oktober kunnen inwoners van Smilde en omgeving weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo winkel.
ignore touch
03-10-2018 om 13:59
Beilen - Keurslager Grashuis, al drie jaar een vertrouwd adres in de Molenpassage in Beilen, heeft in de loop der tijd (in totaal zeven jaar in Beilen) veel klanten aan zich weten te binden dankzij het grote assortiment, vakkundig personeel en de kwaliteit.
ignore touch
03-10-2018 om 11:52
Beilen/Smilde - Notariaat Engelen viert deze week het vijftienjarig bestaan en kan met een tevreden blik terug kijken. Al is de bedrijfsfilosofie van eigenaar mr. Ed Engelen dat het altijd beter kan en als het niet beter kan dan moet je wat anders gaan doen.
ignore touch
03-10-2018 om 09:55
Westerbork - Op 6 oktober staan de deuren van verschillende huizen die te koop staan via Woonaccent Makelaars Westerbork weer wijd open tijdens de traditionele Open Huizen Dag. Tussen 11.00 en 15.00 uur kun je een kijkje nemen in en rond te koop staande huizen.
ignore touch
02-10-2018 om 18:35
Smilde - Jurgen Snijder stapt in de voetsporen van zijn vader Jeroen die sinds jaar en dag houten vloeren verkoopt onder de naam Snijder Parket. De achttienjarige student commerciële economie begint met ‘Laminaat uut Drenthe’. Zijn zaak met de ruime showroom rijd je niet zomaar voorbij, want deze is direct gelegen aan de Rijksweg 42 bij de afslag naar Appelscha.
ignore touch
( Advertorial )
De herfst is begonnen. Deze tijd van het jaar hopen we met zijn allen stiekem nog op een mooie nazomer. Eigenlijk moeten we ook niet klagen, want onze zomer was prachtig dit jaar. Maar als u nu nog graag buiten wilt zitten, dan kan dat gewoon, en nog op een gezonde manier ook. In dit artikel leest u enkele tips voor het stoken op een gezonde en veilige manier voor gezondheid en het milieu.
ignore touch
26-09-2018 om 13:06
Beilen - Uitvaartverenigingen, uitvaartkosten, uitvaartverzekering, uitvaartpolissen, een afscheid naar wens. Heel veel zaken komen op je af bij een overlijden. Dan rijst al snel de de vraag: hoe zit het nu allemaal?
ignore touch
( Advertorial )
Het is je vak om mensen te helpen. Je gaat tot het uiterste om de juiste diagnose te stellen en verandering in gang te zetten maar soms sta je met lege handen. Coaching, training, therapie: niets lijkt effect te hebben, laat staan op de lange termijn. Het voelt alsof je op een blokkade stuit. Hoe kun je dan nog helpen?
ignore touch
26-09-2018 om 09:57
Beilen - Afgelopen zomer konden klanten van Expert na aankoop van een apparaat zich registreren op expert.nl/zomeractie en daarmee kans maken op prijzen. Met als hoofdprijs tweemaal een LG OLEd tv en in totaal vijftig prijzen.
ignore touch
19-09-2018 om 13:47
Beilen - Fysio Fitness Beilen houdt in de week van 24 tot en met 29 september een Gezondheidsweek met aandacht voor zoveel mogelijk facetten rond gezondheid.
ignore touch
19-09-2018 om 12:41
Beilen - Pets Place opent vrijdag 21 september de nieuwe zaak aan de nabijgelegen Molenpassage in Beilen.
ignore touch
19-09-2018 om 10:45
Beilen - De geschiedenis van Westerhof Optiek in Beilen ligt op de Drentse heide, haar toekomst in de modernste techniek. De zaak viert zaterdag 22 september het 90-jarig jubileum met champagne en veel acties voor de klanten.
ignore touch
19-09-2018 om 08:55
Beilen - Weber Mannenmode bestaat 20 jaar en pakt uit in de vorm van speciale actie met dozen boordevol boodschappen in samenwerking met Matthijs Mulder van de gelijknamige Jumbo in Beilen, die vaker enthousiast meewerkt aan dit soort acties.
ignore touch
( Advertorial )
Het is bijna herfst. Dat betekent dat het bockbierseizoen weer van start is gegaan.
ignore touch
12-09-2018 om 15:34
Hoogersmilde - Op 21 augustus 2008 begon Corine van Dijk-Tol met haar secretariaatskantoor Tol Secretarie in Hoogersmilde, nu 10 jaar geleden. Ze startte als freelance ondersteuner en is nu uitgegroeid tot een zelfstandig onafhankelijk secretariaatskantoor.