dossiers
Schoolkinderen liepen 75.000 euro bij elkaar maar de activiteiten van de...
Op woensdag 9 januari wordt de 51-jarige Henk Eker uit Oosterwolde bij e...
Eenmaal in de 4 jaar vinden in Nederland verkiezingen voor de gemeentera...
Zes provincies en ruim honderd gemeenten verkopen in 2014 Attero aan inv...
ignore touch
18-06-2018 om 16:10
Leeuwarden - Dina Boonstra vertrekt per 1 augustus 2018 als algemeen directeur bij NDC mediagroep. Ze gaf vier jaar leiding aan de noordelijke uitgeverij, die gedurende deze periode in rustiger vaarwater is beland.
ignore touch
( Advertorial )
Iedereen kan golfen. Kinderen, hun ouders, maar ook opa's en oma’s. Golfen kan ook overal worden beoefend. Het is namelijk ook een populaire activiteit in de vakantie. De zogenaamde ‘golftrips’ zitten al een aantal jaar in de lift, zeker nu de economie weer aantrekt.
ignore touch
13-06-2018 om 09:27
Beilen - Het nieuw startende bedrijf Fleddérus Auto`s is onlangs een samenwerkingsverband aangegaan met Autoservice Tiemco Maat aan de Bellweg 1 in Beilen.
ignore touch
( Advertorial )
Je tuin is heerlijk om van te genieten, maar soms wordt het werk je iets te veel. Of je wilt wel eens wat anders, maar weet niet precies hoe en wat.
ignore touch
( Advertorial )
Rolgordijn, lamellen, houten shutters, enig idee hoeveel typen binnenzonweringen er zijn? Een hoop. Maar welke merken zijn goed? Wij zetten de favorieten voor je op een rij.
ignore touch
( Advertorial )
Het is bijna vaderdag. Ben jij nog jij je nog aan het het oriënteren op een te gek cadeau voor je vader? Heb je toevallig al aan een armband van Buddha to Buddha gedacht? Vaderdag is de perfecte dag om je vader eens flink te verwennen met een cadeau voor het leven.
ignore touch
01-06-2018 om 08:57
Beilen - Onder grote belangstelling is vrijdagochtend het vernieuwde Aldi-filiaal in Beilen geopend. Ruim voor het startsein om 8.00 uur stond er al een rij mensen te wachten.
ignore touch
29-05-2018 om 18:03
Beilen - Het AutoFirst Autobedrijf Doornbos van Jordy Doornbos aan de Zuidmaten 6a bestaat 10 jaar en Jordy viert dat op 2 juni tussen 14.00 en 17.00 uur met een jubileumborrel. Maar daar blijft het niet bij, want Doornbos houdt in dit actiejaar iedere maand een speciale jubileumactie.
ignore touch
( Advertorial )
Om optimaal van je tuin gebruik te kunnen maken én er van te genieten is goede tuinverlichting onmisbaar. Volgens Yvonne Kroesen van Lammert Kroesen Tuindesign hoort verlichting absoluut in je tuin thuis.
ignore touch
27-05-2018 om 10:21
Beilen - GastOuderBureau SamSam zet zaterdag 2 juni tussen 10.30 en 12.30 uur de deur open voor belangstellende ouders die meer willen weten over gastouderopvang.
ignore touch
26-05-2018 om 10:51
Beilen - De Bloemenspeciaalzaak De Dahlia in Beilen heeft binnen een maand het certificaat Barometer Duurzame Bloemist status Brons behaald. Bloemiste Daniëlle Wiechers is daarmee de enige bloemist in de regio die duurzaam onderneemt en een percentage duurzame bloemen inkoopt.
ignore touch
( Advertorial )
We hebben al mooie dagen gehad dit voorjaar en hopelijk volgen dit zomerseizoen nog vele meer. Mooie dagen om te barbecueën, gezellig samen met familie of vrienden, genieten van elkaar, van de tuin en lekker eten. Van kleine houtskoolbarbecue tot complete buitenkeuken: buiten koken en buiten eten is zeer geliefd.
ignore touch
( Advertorial )
Hoe beïnvloedt het snel veranderende medialandschap onze leesgewoonten? De hedendaagse lezer staat voor meerdere keuzes dan vroeger. Niet alleen de keuze van het boek maar ook het materiaal (papier of tablet) en de leesstrategie (wel of geen gebruik van nieuwe media en apps). Eigenlijk kunnen we stellen dat lezen, als begrip, een nieuwe invulling krijgt.
ignore touch
19-05-2018 om 15:08
Beilen - GAMMA Beilen is al 12,5 jaar hét vertrouwde adres voor elke klus! Op zaterdag 26 en zondag 27 mei wordt dit gevierd met speciale acties en diverse activiteiten.
ignore touch
19-05-2018 om 13:19
Westerbork - Nieuw deze zomer: echt ambachtelijk schepijs van Nonas bij bloembinderij Pluk de Dag in Westerbork.
ignore touch
( Advertorial )
Als echtgenoten gaan scheiden, hebben zij recht op de helft van het pensioen dat de andere echtgenoot gedurende het huwelijk heeft opgebouwd. Dat is geregeld in de Wet Verevening Pensioenrechten bij echtscheiding (‘WVP’). Dit geldt ook voor partners die een geregistreerd partnerschap met elkaar aangegaan zijn. Mogelijk komt hier verandering in.
ignore touch
( Advertorial )
Bent u eigenrisicodrager voor de Ziektewet? En gaat er in uw organisatie een werknemer arbeidsongeschikt uit dienst? U moet dan niet alleen zorg dragen voor de betaling van het loon maar ook voor de re-integratie. Maar naast de verplichtingen kan het dragen van eigen risico’s ook aantrekkelijk zijn.
ignore touch
16-05-2018 om 15:00
Beilen - Onlangs is de winkel van Univé Samen aan de Raadhuisstraat in Beilen in een nieuw en frisser jasje gestoken.
ignore touch
16-05-2018 om 09:54
Beilen - Topteam Stoffering Beilen bestaat tien jaar en heeft de laatste anderhalf jaar sinds de verhuizing naar de centrale plek (Het Pakhuis) aan de Molenpassage de omzet sterk zien groeien.
ignore touch
16-05-2018 om 08:22
Witteveen - Kinderopvang De Speuldeel te Witteveen viert zaterdag 2 juni haar vijfjarig jubileum.