dossiers
Bekijk afleveringen van het tv-programma over ondernemen en voor onderne...
Schoolkinderen liepen 75.000 euro bij elkaar maar de activiteiten van de...
Zes provincies en ruim honderd gemeenten verkopen in 2014 Attero aan inv...
Vanaf 1 oktober worden op Vakantiepark Oranje asielzoekers ondergebracht...
27-06-2017 om 20:03
Westerbork - Striethouldt Catering uit Westerbork, heeft weer een bijzonder drukke maand juni achter de rug. Bijna elk weekend op pad en soms op twee plekken tegelijk.
19-06-2017 om 16:08
Beilen - In de periode 21 juni tot en met 31 juli kun je bij Wereldwinkel Beilen (Het Logboek) een goed doel steunen. Meedoen is simpel. Door een fles No House Wine te kopen, doneer je meteen een baksteen voor een huis in Zuid-Afrika.
( Advertorial )
Activiteit gerelateerd werken vraagt om goed ingerichte werkplekken. Oftewel, flexibele plekken waar personeel resultaatgericht kan werken, waar en wanneer ze maar willen. De werkruimte moet prettig aanvoelen.
16-06-2017 om 06:55
Smilde - Loonbedrijf Pomper & Zonen in Smilde houdt zaterdag 17 juni een open dag vanwege het 12,5-jarig bestaan van het bedrijf.
( Advertorial )
Heerlijk luieren in een Tysco Hangmat, zelf vliegen in een Boeing 737 simulator, meedoen met de Drentse Fiets 4-daagse of korting op dat ene leuke uitje?
( Advertorial )
Smartphones als een iPhone zijn gevoelig voor barsten en andere schades. Uw telefoon valt een keer op straat, zoon- of dochterlief is een keer boos en gooit ietwat te hard met uw iPhone of uw toestel valt uit uw broekzak zo in het toilet!
( Advertorial )
U heeft nieuwe kantoorspullen nodig, gaat u dan naar de winkel? Of bestelt u deze online? Online kantoorartikelen bestellen gaat natuurlijk makkelijk en vlug.
( Advertorial )
Een inloopkast voor uw hele garderobe. Wie wil dat nou niet? U schuift de deuren open en ziet in één oogopslag al uw kleding, schoenen, accessoires en meer. Het liefst moet er voldoende ruimte zijn om alles op soort en kleur te kunnen ordenen.
08-06-2017 om 08:30
Beilen - Vlakbij het Beiler station is een groot aantal ondernemers neergestreken aan de Stationslaan 11 in het pand waar ook de Biemold-Shop is gevestigd. Op vrijdag 9 juni is er een open dag om alle ondernemers onder de aandacht te brengen.
( Advertorial )
Veel onderwijslocaties houden zich al bezig met het predicaat ‘Gezonde School’. Zowel voortgezet als middelbaar onderwijs bieden hun leerlingen en medewerkers een gezonde schoolkantine.
( Advertorial )
Binnenkort staat uw bedrijf op een grote beurs. Heeft u al nagedacht over hoe u de stand in gaat richten? Een sprekende presentatie is belangrijk om een goede indruk achter te laten. U wilt immers wel potentiële klanten naar u toe trekken.
( Advertorial )
Ben jij ook een groot liefhebber van Buddha to Buddha? Het is alweer 20 jaar geleden dat de allereerste stoere en opvallende schakelarmband op de markt werd gebracht. Buddha to Buddha is stoer en opvallend en hier staat het label dan ook om bekend.
( Advertorial )
De gestoffeerde trap verdwijnt steeds meer uit het woonbeeld. Naast het feit dat we de trap met tapijtbekleding minder zien in de huidige moderne woonstijlen, is het schoon houden van een dergelijke trap ook lastiger.
17-05-2017 om 12:44
Beilen - Therapeut Aat Barendrecht van Bloem is woensdag 24 mei aanwezig in het DA filiaal van Boezerooij te Beilen om een gezondheidstest bij bezoekers af te nemen door middel van iriscopie.
16-05-2017 om 17:16
Beilen - De Mobile Dogwash was zaterdag weer bij Welkoop Beilen en daar kwamen de nodige hondeneigenaren op af met hun viervoeter.
( Advertorial )
Trouwerijen, recepties, promoties, galafeesten… Wat moet u aandoen? Marcel Burgwal wijst u de weg in de wondere wereld van trouwkostuums, smokings, jacquets en rokkostuums.
15-05-2017 om 14:23
Beilen – DeWinkel.nl, dé noordelijke fotospecialist uit Beilen, krijgt een nieuwe eigenaar. Na dertig jaar geven Jan en Trijny Britstra een deel van het bedrijf door aan dochter Marloes. 'Het is mooi geweest voor ons', aldus Britstra.
14-05-2017 om 19:51
Beilen - Het is inmiddels drie jaar geleden dat Janny Spierenburg haar beautysalon opende aan de Hekstraat 34 in Beilen. In de tussenliggende tijd is het bedrijf Beauty Box Cosmetics sterk gegroeid.
10-05-2017 om 14:53
Beilen - Peter Raven, mede-eigenaar van Raven Advies B.V. in Beilen heeft een portal Kenniscentrum Arbeidsrecht opgestart en dat is geen overbodige luxe in deze tijd van grote onduidelijkheid op het vlak van arbeidsrecht.
10-05-2017 om 14:40
Veenhuizen - Het kon natuurlijk niet uitblijven; de koppeling van het succes van de theaterspektakel Het Pauperparadijs aan de in Veenhuizen gevestigde succesvolle brouwerij Maallust. Het resultaat is een nieuw bier: De Pauper.
10-05-2017 om 09:25
Regio - Het Werkgeversservicepunt Drenthe organiseert op dinsdag 16 mei en donderdag 18 mei twee inspiratiebijeenkomsten, waarbij een aantal inspirerende werkgevers in het zonnetje worden gezet.