dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
De 55-jarige Berend Smit uit Dwingeloo verdween op zondag 4 november. Dr...
Zes provincies en ruim honderd gemeenten verkopen in 2014 Attero aan inv...
Schoolkinderen liepen 75.000 euro bij elkaar maar de activiteiten van de...
ignore touch
21-02-2019 om 17:06
Hijken - Even buiten het dorp Hijken aan de Vorrelveenseweg op nummer 14 heeft sinds kort een antiek-, brocante- en curiosawinkel de deuren geopend met de naam Saartje. Genoemd naar Saartje van de tv-serie Swiebertje.
ignore touch
( Advertorial )
Buddha to Buddha sieraden zijn heel bijzonder om te krijgen of op te geven. Het is dan een mooi cadeautje voor feestdagen en andere speciale dagen in het leven. Deze dagen vragen om iets bijzonders. Wat is er meer toepasselijk dan een uniek sieraad uit Bali, vervaardigd van 925 sterling zilver, met kleine handgemaakte details?
ignore touch
20-02-2019 om 08:30
Beilen - Oosting Makelaars introduceert in Midden-Drenthe het product Duokoop om meer mensen een kans te bieden om een huis te kopen dat anders niet binnen het budget zou vallen.
ignore touch
19-02-2019 om 20:15
Beilen - Rik Stevens van de gelijknamige groente - en fruitspecialist uit Beilen stond vorige week een keer niet in zijn kraam op de markt, maar in de klas van zijn zoon Sander.
ignore touch
( Advertorial )
Het Griekse restaurant Aramos uit Assen is van start gegaan met een uniek concept. Sinds kort kunnen gasten komen genieten van een avondje onbeperkt Grieks tafelen.
ignore touch
13-02-2019 om 12:56
Beilen - Univé gaat agrariërs helpen verduurzamen door asbest van hun daken te verwijderen en zonnepanelen te plaatsen. De zonne-energie die opgewekt wordt op deze daken, kunnen andere Univé-leden via ENGIE in huis halen. Het eerste dak met zonnepanelen is vanmorgen in Groenlo opgeleverd en biedt genoeg stroom voor ongeveer tachtig huishoudens.
ignore touch
13-02-2019 om 11:20
Smilde - Wellicht heeft u het al gehoord of gezien tijdens het winkelen bij de Jumbo in Smilde. Want naast deze supermarkt is sinds dinsdag een nieuwe winkel geopend met de naam MobieltjesHuis.
ignore touch
13-02-2019 om 09:30
Beilen In de Hekstraat op nummer 20 prijkt de naam ‘Dagbesteding en kadoshop Rêverie’ op het etalageraam en dat is precies wat daar gebeurt onder begeleiding van Berby Dijkema. Berby verzorgt creatieve dagbesteding voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.
ignore touch
12-02-2019 om 15:40
Beilen - De Beiler ondernemer Alfred Mulder van het bedrijf Solarfence is met de door hem samengestelde ‘Mobiele Houten Omheining’ winnaar geworden van de verkiezing ‘Horses Product van het Jaar’.
ignore touch
06-02-2019 om 09:40
Beilen - Pearle opticiens Beilen heeft twee paar ogen stralend het nieuwe jaar laten beginnen. In december had de Pearle een kerstwensenactie waarbij iedereen een wens voor iemand of voor zichzelf in de kerstboom kon hangen.
ignore touch
06-02-2019 om 09:00
Smilde - Michel van den Bosch startte begin 2019 met zijn nieuwe bedrijf Michel-IT in Smilde. Met meer dan 25 jaar ervaring bij bedrijven waaronder Fujitsu en Oracle, kent de IT-wereld geen geheimen meer voor hem.
ignore touch
( Advertorial )
Een hele bekende naam in de textielbranche is M.G. van Meel. Door het hoogwaardige maar betaalbare textiel en ondergoed is dit bedrijf sinds 1953 uitgegroeid tot groothandel in textiel. Toch is M.G. van Meel opvallend modern: de kledingcollecties zijn verantwoord en duurzaam. Dit terwijl de designs fris en modern zijn en het draagcomfort is optimaal.
ignore touch
( Advertorial )
Steeds meer mensen beginnen met een moestuin in het voorjaar. Want het is inspirerend om al vanaf het begin van het jaar je eigen groenten te zien groeien. Met een goede aanpak en de juiste zaden is het resultaat ernaar: deze groenten zijn veel smaakvoller en bovendien onbespoten.
ignore touch
01-02-2019 om 12:50
Westerbork - Welkoop Westerbork mag zich na het winnen van de finale van de Winkelcompetitie 2018 wederom een jaar lang de Beste Welkoop van Nederland noemen.
ignore touch
30-01-2019 om 13:40
Beilen - Over pakweg tweeënhalve maand opent Sergio Racidin in Beilen zijn derde Anytime Fitness. Deze komt in het voormalige pand van de Gamma aan de Kanaalweg en het onlangs gehouden knalweekend om leden te werven is grandioos verlopen, zegt een glunderende Sergio: ‘Het is nog nooit voorgekomen dat er bij een knalweekend zoveel inschrijvingen waren.’
ignore touch
30-01-2019 om 07:43
Beilen - Als je wel eens pijnklachten aan je achillespees, knie, elleboog, handen/voeten (denk aan artrose) of schouder heeft gehad, weet je dat dit hardnekkig kan zijn. Reguliere behandelingen zijn dan niet altijd voldoende om het adequaat te verhelpen.
ignore touch
( Advertorial )
Met een eigen werkblad of aanrechtblad heeft u een perfecte oplossing. U gebruikt uw ruimte optimaal en ook de stijl sluit perfect aan. Daarnaast geeft het voldoening om zelf een werkblad of aanrechtblad te monteren, niet in de laatste plaats door al het geld dat u hiermee bespaart. U kiest het beste hout uit en u zorgt voor een volwaardige afwerking.
ignore touch
( Advertorial )
Rood is de kleur van onder andere liefde, status, macht, moed en passie. Rood roept emotie op en is daarom de ideale kleur voor een loper bij een feestelijke gelegenheid. Een rode loper wordt al zo lang als wij ons kunnen herinneren ingezet tijdens evenementen en partijen.
ignore touch
23-01-2019 om 08:24
Beilen - De Brinkstraat heeft er een nieuwe zaak bij op nummer 3: Anders Bloemstyling en eigenaar Lenie Lomulder is bijzonder blij met deze locatie. Ze zat eerst bij De Dahlia in aan de Molenpassage, maar deze zaak stopte er onlangs mee. Lenie: ‘Toen moest ik uitkijken naar een andere plek en kreeg ik dit aanbod. Het is een mooiere en zichtbaardere plek en de ruimte is zeker dubbel zo groot.’
ignore touch
20-01-2019 om 10:55
Smilde - Na weken van voorbereiding en verschillende fotosessies, is het dan eindelijk zo ver. Vanaf woensdag 23 januari kunnen klanten bij Jumbo Pepping in Smilde sparen voor voetbalplaatjes van de lokale voetbalhelden van v.v. Smilde ’94 en v.v. Stanfries uit Appelscha.
ignore touch
16-01-2019 om 07:25
Beilen - Natascha van Dam timmert al vijf jaar, met succes, aan de weg als Travel Counsellor en dat jubileum viert de onafhankelijk reisadviseur dit jaar met allerlei acties: ‘Als je voor 1 mei een reis boekt van meer dan duizend euro, dan maak je kans op een stedentrip met twee overnachtingen. De rest van het jaar zijn er meer acties. Het wordt een jaar vol acties.'