dossiers
Lees alles over het sportgala Midden-Drenthe van 2017
Bekijk afleveringen van het tv-programma over ondernemen en voor onderne...
De 55-jarige Berend Smit uit Dwingeloo verdween op zondag 4 november. Dr...
Eenmaal in de 4 jaar vinden in Nederland verkiezingen voor de gemeentera...
Actueel

Proef het voorjaar tijdens de Agro- en Groendagen bij Wildkamp

Geplaatst op vrijdag 14 april 2017 08:14
  • Wildkamp © Wildkamp

pinterestmail

Beilen - Wildkamp Beilen en Hoogeveen houden vrijdag 14 april en zaterdag 15 april speciale Agro- & Groendagen. Gedurende deze twee dagen worden artikelen uit de agrarische- en de groen sector extra uitgelicht.

Wildkamp is een technische groothandel met meer dan 100.000 technische artikelen uit voorraad leverbaar. Het is een familiebedrijf dat al 45 jaar de techniek in dienst van mensen stelt. Inmiddels heeft Wildkamp meer dan 45 filialen in heel Nederland. Mede dankzij vakkundig advies en een breed assortiment werkt Wildkamp samen met onder andere: hoveniers, agrariërs en kwekers. Aankomend weekend staan bij Wildkamp agrarische sector, hoveniersbedrijven en kwekerijen centraal. 
 
Tijdens deze dagen zijn verschillende leveranciers aanwezig en zijn diverse demonstraties te bewonderen, bijvoorbeeld over infiltratiesystemen. Tevens profiteren bezoekers van 10 procent extra kassakorting en zijn er meer dan 100 unieke acties voor de agro- & groen sector. Een hapje en drankje staan klaar bij Wildkamp Hoogeveen aan de A.G. Bellstraat 31a en Wildkamp Beilen aan de Ossebroeken 18.
 
 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Dekrantvanmiddendrenthe' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.