dossiers
Schoolkinderen liepen 75.000 euro bij elkaar maar de activiteiten van de...
Op woensdag 9 januari wordt de 51-jarige Henk Eker uit Oosterwolde bij e...
Eenmaal in de 4 jaar vinden in Nederland verkiezingen voor de gemeentera...
Zes provincies en ruim honderd gemeenten verkopen in 2014 Attero aan inv...
Actueel

Genieten op de Voorjaarsshow van Bodenstaff

Geplaatst op zondag 16 april 2017 16:16
  • Er is veel te zien en te beleven op de Voorjaarsshow van Bodenstaff. © Tuincentrum Bodenstaff

pinterestmail

Smilde - Een terugkerend fenomeen, de jaarlijkse Voorjaarsshow van tuincentrum Bodenstaff. Op 22 en 23 april staat het bedrijf geheel in het teken van het genieten van planten en bloemen in de tuin, in huis en op het balkon.

De show is beide dagen te bezoeken van 10.00-17.00 uur.

Tuinieren werkt ontspannend, lekker in de aarde wroeten, onkruid wieden, planten verzorgen en vervolgens genieten. Tuincentrum Bodenstaff heeft alles wat u daarvoor nodig heeft; van prachtige planten tot handig gereedschap, van plantenvoeding tot diverse soorten potgrond. Alles om uw tuin of balkon om te toveren tot een paradijs. Op de uitgebreide sfeerafdeling vinden bezoekers naast prachtige artikelen de laatste trends passend bij het seizoen. Voor een goed begin, inspiratie, advies en allerlei aanbiedingen bent u op deze Voorjaarsshow op het juiste adres.

Breed assortiment

Natuurlijk is er een breed assortiment aan vaste planten, (fruit-) bomen, groente- en kruidenplanten, vijverplanten en perkgoed. Fuchsia’s, Lobelia’s, Geraniums, Spaanse Margrieten en nog veel meer is te bewonderen tijdens deze show. Zelf de lekkerste groenten, fruit en kruiden kweken? In de speciale moestuinhoek vindt u alle benodigdheden om te kunnen genieten van heerlijke, gezonde snacks uit eigen tuin.  

Uiteraard zijn ook weer verschillende standhouders van de partij! Op zaterdag wordt er lekkere vis gerookt en op zondag zijn de kunsten van motorzaagkunstenaar Erik van der Leur te bewonderen. Daarnaast zijn tijdens beide dagen standhouders met beauty producten, glas in lood, schoonmaakartikelen, cadeaus & gadgets en prachtige kunst aanwezig. Nieuw dit jaar, helemaal in het teken van natuurlijk leven in de tuin, is een informatiepunt over bijen. Een imker van de Nederlandse Bijenhoudersvereniging geeft informatie over het belang en behoud van bijen in onze tuinen.

Even lekker zitten en bijkomen van al dat moois? Dat kan in de gezellige koffiehoek onder het genot van een gratis kop koffie, thee of ranja. Op zondagmiddag kunt u daarnaast ook nog eens genieten van de gezelligheid en muzikale kunsten van Shantykoor Spier (vanaf 13:00 uur).

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Dekrantvanmiddendrenthe' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.