dossiers
Schoolkinderen liepen 75.000 euro bij elkaar maar de activiteiten van de...
Op woensdag 9 januari wordt de 51-jarige Henk Eker uit Oosterwolde bij e...
Eenmaal in de 4 jaar vinden in Nederland verkiezingen voor de gemeentera...
Zes provincies en ruim honderd gemeenten verkopen in 2014 Attero aan inv...
Actueel

Direct-inzicht.nl ontzorgt je administratief

Geplaatst op woensdag 19 april 2017 11:05
  • Karin Abbing ontzorgt je van de administratieve rompslomp. © Ron de Vos

pinterestmail

Beilen - Ondernemers doen het liefst de dingen waar ze goed in zijn en waarom ze met een bedrijf begonnen zijn: hun vak uitoefenen. In tegenstelling tot de administratieve kanten van het vak en die worden meestal uitbesteed aan een boekhouder.

Zo’n boekhouder is Karin Abbing in Beilen. Karin is een jonge eigentijdse boekhouder die met haar bedrijf Direct-inzicht.nl een zelflerend ‘webbased’ boekhoudsysteem hanteert die er voor zorgt dat je weinig tijd kwijt bent aan je administratie. 

Besparing

Door gebruik te maken van Direct-inzicht.nl bespaar je veel tijd bij de verwerking van je administratie. Inkoopfacturen worden direct vanaf de leverancier in uw administratie verwerkt, alleen met toestemming. En zijn er desondanks toch nog ‘papieren’ documenten dan scan je deze eenvoudig in waarna ze vervolgens automatisch worden verwerkt. 

Bonnetjes

Weg met de schoenendoos voor de bonnetjes. Bonnen kun je middels de app eenvoudig uploaden naar je administratie. Facturatie van de verkopen verlopen efficiënt en eenvoudig, en worden automatisch digitaal verzonden naar de klant. De bankmutaties worden dagelijks bijgewerkt zonder dat je daar iets aan hoeft te doen. 

Robotisering

Kortom ontzorging optima forma waarbij je toch volledig controle hebt over het financiële doen en laten in het bedrijf.
Karin Abbing is helemaal enthousiast over het nieuwe systeem: ‘De ontwikkelingen op het gebied van robotisering gaan razendsnel. Het laat je sneller en beter werken, het zorgt er voor dat er veel minder fouten gemaakt worden en het verlaagt de kosten. Dankzij onze toepassing van robotisering kunnen we ondernemers grotendeels ontzorgen wat betreft administratie.’

Advieswerk

‘Maar’, zegt Karin, ‘Het menselijke oog blijft onmisbaar en als ik zaken signaleer waarvan ik denk, dat kan anders, dan trek ik aan de bel. Het advieswerk zit er zeker bij in.’
Indien je voor het boekjaar 2017 een abonnement afsluit dan krijg je de eerste maandtermijn van het abonnement gratis.
Voor meer detailinformatie kijk op de overzichtelijke site www.direct-inzicht.nl

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Dekrantvanmiddendrenthe' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.