dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
De 55-jarige Berend Smit uit Dwingeloo verdween op zondag 4 november. Dr...
Zes provincies en ruim honderd gemeenten verkopen in 2014 Attero aan inv...
Schoolkinderen liepen 75.000 euro bij elkaar maar de activiteiten van de...
Actueel

Kom in ontspanning en balans bij Vitalia Beauty & Welness

Geplaatst op dinsdag 6 februari 2018 17:17
  • © Ron de Vos

pinterestmail

Westerbork - Vanaf Valentijnsdag beschikt Vitalia Beauty & Wellness over 2 floatbaden. Floaten is het gewichtloos en zonder prikkels drijven op zout water in je eigen floatruimte, het lichaamseigen magnesium, de gewichtloosheid, de warmte en rust dragen bij aan ontspanning en balans.

De bloeddoorstroming verbetert, de ademhaling en het hartritme vertragen, de bloeddruk en hersenfrequentie dalen. Zo krijgt het lichaam de kans om zijn natuurlijke balans, waarin alle delen en systemen met elkaar samenwerken, te hervinden en voelt u zich weer als herboren!  Tijdens het floaten worden de prikkels, zwaartekracht, geluid en licht uitgesloten. Het water en de omgeving worden verwarmd op 35,5 °C zodat je lichaam geen temperatuurverschilvoelt tussen het water en de lucht er buiten. Hierdoor denken je hersenen dat je lichaam zweeft. Elke spier in je lichaam kan zich totaal ontspannen. Floaten is de manier om je diepste ontspanning te bereiken en staat tegenover ongeveer 5 uur slaap, zo vertelt Renate van Dop van Vitalia.

Volgens haar is 1 uur floaten per 2 weken over het algemeen een perfecte aanvulling van het magnesiumgehalte in ons lichaam. De opname van magnesium werkt namelijk het beste via de huid. Tegelijk is het een prima manier voor het lichaam om te ontgiften en te ontzuren.

Renate van Dop: 'De effecten van floaten zijn jarenlang wetenschappelijk onderzocht. Verschillende onderzoeken tonen aan dat floaten de meest effectieve methode is tegen onder meer stress, oververmoeidheid en overbelasting, zowel fysiek als mentaal. Floaten reduceert de productie van stresshormonen en stimuleert tegelijkertijd de productie van andere hormonen die een groot gevoel van welbehagen creëren. Het lichaam herstelt zich en komt in ‘evenwicht’. Floaten heeft een positieve invloed op lichaam, welzijn en (sport) prestaties.'

Aanbieding

Vitalia heeft een leuke aanbieding: Openingsactie “de Valentijn liefdeskorting”: Ontvang jullie aantal jaren liefde als korting (max 25%) op een heerlijke magnesium Floatsessie van een uur, boek online op www.vitaliabeauty.nl of bel ons op 0593-222120 met code: Valentijn liefdesactie. Deze actie is geldig van 14 februari tot 1 maart.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Dekrantvanmiddendrenthe' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.