dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
De 55-jarige Berend Smit uit Dwingeloo verdween op zondag 4 november. Dr...
Zes provincies en ruim honderd gemeenten verkopen in 2014 Attero aan inv...
Schoolkinderen liepen 75.000 euro bij elkaar maar de activiteiten van de...
Actueel

Beauty in Balance weer terug aan de Hijkerweg

Geplaatst op Monday 2 April 2018 17:55
  • Linda Maat in haar salon. © NDC/ Ron de Vos

pinterestmail

Het zal menigeen niet ontgaan zijn dat Beauty in Balance niet meer gevestigd is in het voormalige ABNAMRO bankgebouw aan de Ettenstraat in Beilen. Eigenaresse Linda Maat vertelt hierover het volgende.

“Ik ben benaderd door CareLess Real Estate met de vraag of ik zou willen meewerken aan het realiseren van appartementen op de plek van het voormalige postkantoor en mijn pand aan de Ettenstraat. Ik heb daar wel even over moeten nadenken, maar heb besloten om mijn pand te verkopen, zodat ook dit stukje van Beilen weer een fraai aangezicht krijgt.

Ik ga weer vanuit huis werken aan de Hijkerweg 22 in Beilen. De verbouwing is inmiddels klaar en ik ben erg blij met het resultaat. Ik heb weer twee fijne werkruimtes waarvan één ingericht als de schoonheidssalon en de andere voor de hoge darmspoelingen. Het zijn lekkere lichte ruimtes,  maar toch stralen ze warmte uit, dus weer helemaal Beauty in Balance. Verder zijn de meeste behandelingen meegegaan zoals de Permanente Make-up, het definitief ontharen, de micro dermabrasie behandelingen, de SpotAway voor het verwijderen van steelwratjes en natuurlijk de BABOR gezichtsbehandelingen met de bijbehorende producten.”

Beauty in Balance is bereikbaar onder nummer 0593-524854 en via de site www.beauty-in-balance.nu

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Dekrantvanmiddendrenthe' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.