dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
De 55-jarige Berend Smit uit Dwingeloo verdween op zondag 4 november. Dr...
Zes provincies en ruim honderd gemeenten verkopen in 2014 Attero aan inv...
Schoolkinderen liepen 75.000 euro bij elkaar maar de activiteiten van de...
Actueel

Op de foto in een bolide op Promotiedagen

Geplaatst op zondag 13 mei 2018 10:53
  • © Koopplein MD

pinterestmail

Beilen/Assen 0 Gratis op de foto in ‘The Beast’ van Tim en Tom Coronel of in de F1 wagen van Max Verstappen. Dat kan bij de stand van Koopplein.nl, want die staat 15 en 16 mei weer op de Promotiedagen Drenthe in de TT Hall in Assen.

Koopplein staat dit jaar voor de negende achtereenvolgende keer op de Promotiedagen Drenthe en nu leek het ze leuk om wederom iets speciaals te doen. Dit jaar staat Fotodoos met een Photobooth met een greenscreen bij Koopplein.nl in de stand. In de stand kun je gratis op de foto in het racemonster van Tim en Tom Coronel of in de Formule 1 auto van Max Verstappen. De foto krijg je ook gelijk gratis mee.

Prijzen

Ook maak je kans op prijzen als je een visitekaartje achterlaat in de stand van Koopplein.nl. De volgende prijzen worden weggegeven: 2 VIPkaarten voor het Boksgala in de Bonte Wever in Assen op zaterdag 2 juni, 2 VIPkaarten voor FC Groningen, 500 visitekaartjes inclusief ontwerp van Actieflyer.nl, een lunch voor 10 personen met luxe belegde broodjes, drinken en vers fruit van Catering de Hofmeester uut Drenthe en een jaar lang gratis adverteren op Koopplein.nl.

Tevens zal Catering De Hofmeester uut Drenthe hapjes serveren in de stand. Wil je een toegangskaart voor deze beurs? Deze is te downloaden via https://www.promotiedagendrenthe.nl/toegangskaart/koopplein-midden-drenthe/

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Dekrantvanmiddendrenthe' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.