dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
De 55-jarige Berend Smit uit Dwingeloo verdween op zondag 4 november. Dr...
Zes provincies en ruim honderd gemeenten verkopen in 2014 Attero aan inv...
Schoolkinderen liepen 75.000 euro bij elkaar maar de activiteiten van de...
Actueel

Jubilerend Topteam Stoffering gaat als een speer

Geplaatst op woensdag 16 mei 2018 09:54
  • Erwin en Ivor bieden een breed scala aan stoffering. © NDC/ Ron de Vos

pinterestmail

Beilen - Topteam Stoffering Beilen bestaat tien jaar en heeft de laatste anderhalf jaar sinds de verhuizing naar de centrale plek (Het Pakhuis) aan de Molenpassage de omzet sterk zien groeien.

Geen seconde spijt van de verhuizing naar het dorpscentrum zegt Erwin Beute, net terug van een welverdiend vakantieweekje.

Erwin is met Ivor Hammerschmidt eigenaar van Topteam en is al een tijdje op zoek naar een extra medewerker. Zo druk is het: ‘Dat we hier zijn gaan zitten, is een doorslaand succes. De omzet is verdubbeld. Vooral de pvc-vloeren gaan goed. Het is allemaal pvc, pvc. Veel huizen hebben vloerverwarming en dan is dat ideaal. We zijn elke dag bezig. Dat komt ook doordat we alles wat we verkopen ook zelf leggen. Ook egaliseren en sleuven trekken doen we. Geen tussenpersonen. Dan weten we ook zeker dat het goed gebeurd. Wat we verkopen is eerlijk spul en we hebben ook geen zin om terug te komen. Dan moet je het ook in een keer goed doen.’

Eerlijke prijzen

Ivor beaamt het succes en gaaft aan dat dit voor een belangrijk deel te danken is aan de wijze van werken: ‘We zijn mensen van eerlijke prijzen. Geen stunters. We richten ons op het middensegment. We leveren kwaliteit, geven duidelijk advies en leggen het zelf. Dan ligt het er goed in. Je moet het goed doen, want anders kun je het schudden.’

Zo simpel is het en zo werkt het ook. Waar voor je geld en indien gewenst alles strak gelegd.

Om het 10-jarig bestaan te vieren houden Erwin en Ivor een pizzeria-actie met een dinerbon. 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Dekrantvanmiddendrenthe' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.