dossiers
Zes provincies en ruim honderd gemeenten verkopen in 2014 Attero aan inv...
Schoolkinderen liepen 75.000 euro bij elkaar maar de activiteiten van de...
Op woensdag 9 januari wordt de 51-jarige Henk Eker uit Oosterwolde bij e...
Eenmaal in de 4 jaar vinden in Nederland verkiezingen voor de gemeentera...
Actueel

SamSam zet deuren open

Geplaatst op zondag 27 mei 2018 10:21
  • Het pand aan de Stationsstraat 9 in Assen © GastOuderopvang SamSam

pinterestmail

Beilen - GastOuderBureau SamSam zet zaterdag 2 juni tussen 10.30 en 12.30 uur de deur open voor belangstellende ouders die meer willen weten over gastouderopvang.

GastOuderBureau SamSam heeft een uitgebreid netwerk van gastouders in de gemeenten Assen en Midden-Drenthe. Ouders kunnen deze dag langskomen aan de Stationsstraat 9 in Assen om informatie te ontvangen over de mogelijkheden van gastouderopvang, de financiën en overige vragen.

SamSam wil graag het bestand gastouders verder uitbreiden. Mensen die overwegen gastouder te worden zijn van harte uitgenodigd om langs te komen voor informatie over de mogelijkheden.

Gastouderopvang is kleinschalige, flexibele kinderopvang in een huiselijke setting voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. De opvang vind plaats bij de gastouder thuis, voldoet aan de eisen die de Wet Kinderopvang stelt en komt in aanmerking voor de kinderopvangtoeslag.

Voor meer informatie kijk op: www.gobsamsam.nl

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Dekrantvanmiddendrenthe' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.