dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
De 55-jarige Berend Smit uit Dwingeloo verdween op zondag 4 november. Dr...
Zes provincies en ruim honderd gemeenten verkopen in 2014 Attero aan inv...
Schoolkinderen liepen 75.000 euro bij elkaar maar de activiteiten van de...
Actueel

Fleddérus doet verkoop en Maat de reparaties

Geplaatst op woensdag 13 juni 2018 09:27
  • © Eigen foto

pinterestmail

Beilen - Het nieuw startende bedrijf Fleddérus Auto`s is onlangs een samenwerkingsverband aangegaan met Autoservice Tiemco Maat aan de Bellweg 1 in Beilen.

Tiemco, met 30 jaar ervaring in het autovak, is een vertrouwd adres voor onderhoud en reparatie van alle merken, maar gespecialiceerd in Citroën, Fiat en Skoda.

Door de toenemende drukte in de werkplaats, kon Tiemco niet genoeg aandacht besteden aan de verkoop in de showroom en heeft dit daarom overdragen aan Johan Fleddérus.

Fleddérus

Voor Johan, die 15 jaar als receptiemedewerker bij Autobedrijf Koops Renault (nu Terwolde) in Assen heeft gewerkt, was het weer tijd om voor zichzelf te beginnen met de in- en verkoop van auto`s. Voor de Koops periode had hij ook een bedrijf met in- en verkoop van occasions in Assen. Dit wilde hij graag weer voortzetten maar dan met een werkplaats, zodat je de klanten ook deze service van onderhoud en reparatie kan bieden.

Johan: ‘Met 30 jaar ervaring in deze branche, selecteer ik kritisch op wat ik inkoop, zodat de klant er zeker van kan zijn dat hij of zij bij Fleddérus Auto`s een goede auto aanschaft tegen een eerlijke en nette prijs.’

De zaak is RDW erkend en lid van de Nationale Auto Pas.

Langs komen kan altijd aan de Bellweg, maar kijken op www.autoservicetiemcomaat.nl / www.fledderusautos.nl kan ook.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Dekrantvanmiddendrenthe' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.