dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
De 55-jarige Berend Smit uit Dwingeloo verdween op zondag 4 november. Dr...
Zes provincies en ruim honderd gemeenten verkopen in 2014 Attero aan inv...
Schoolkinderen liepen 75.000 euro bij elkaar maar de activiteiten van de...
Actueel

Gratis interieuradvies van Judith Spaai in 't Stokertje

Geplaatst op vrijdag 26 oktober 2018 09:20
  • © Artizzl Media / Peter Nefkens

pinterestmail

Orvelte - Judith Spaai geeft zaterdagmiddag 27 oktober gratis interieuradvies bij 't Stokertje Kachelparadijs in Orvelte. Indien klanten naast interieuradvies ook nog (technische) vragen hebben voor 't Stokertje, dan kunnen zij die vooraf of nadien geheel vrijblijvend stellen aan de verkoopmedewerkers.

Sfeer en warmte in een kleurrijk (t)huis. Waar de één garant staat voor technisch advies en de levering en installatie van sfeervolle warmtebronnen is de ander een creatieve, kleurrijke inspirator voor de inrichting van je woning. Dat is in het kort de samenwerking Tussen Judith Spaai en 't Stokertje.
Een perfecte combinatie om te raadplegen bij nieuwbouw, verbouw of herinrichting van de belangrijkste plek in je leven, daar waar je je thuis voelt. Met de gure herfst- en winterdagen in aantocht kruipt iedereen weer meer in z'n schulp en is het belangrijk om je (t)huis weer knus, warm en gezellig te maken. Een sfeervol interieur en een warme plek bij het haardvuur maakt het een stuk gemakkelijker om de komende koude maanden door te komen. 
Kunt u op 27 oktober niet? Geen probleem, u kunt zich ook alvast inschrijven voor zaterdagmiddag 17 november.
Inschrijven voor het gratis interieuradvies kan door een mailtje te sturen naar styling@stokertje.nl, graag onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer. Neem vooral foto's en tekeningen mee zodat Judith een goede indruk kan krijgen van de wensen.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Dekrantvanmiddendrenthe' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.