dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
De 55-jarige Berend Smit uit Dwingeloo verdween op zondag 4 november. Dr...
Zes provincies en ruim honderd gemeenten verkopen in 2014 Attero aan inv...
Schoolkinderen liepen 75.000 euro bij elkaar maar de activiteiten van de...
Actueel

Inspiratie opdoen op kerstshow Bodenstaff

Geplaatst op vrijdag 7 december 2018 14:30
  • © NDC/ Ron de Vos

pinterestmail

Smilde - In het weekend van zaterdag 8 en zondag 9 december (10:00 tot 17:00 uur) is het zover: de jaarlijkse kerstshow van Tuincentrum Bodenstaff. Met ook dit jaar weer allerlei aanbiedingen en standhouders met de meest uiteenlopende producten.

Zo zijn er dit jaar stands met sieraden, vogeltaarten, fietsbandcreaties, kerstkaarten, parfums, tassen, tupperware, breiwol en nog veel meer. Op de sfeervolle kerstafdeling met een uitgebreide collectie sfeer- en kerstartikelen kunt u inspiratie opdoen om uw huis in de juiste kerstsfeer te brengen.

Vocalgroep

Bovendien is er beide dagen live entertainment. Op zaterdagmiddag brengt vocalgroup Tiepies u helemaal in de kerstsfeer. Gekleed in Dickens-stijl zingen ze kerstliederen. Zondagmiddag treden de Börckerstroomzangers op.

Ook aan de inwendige mens is gedacht. Op het gezellig ingerichte terras is van alles te krijgen, zoals vers gebak, poffertjes, broodje hamburger en nog veel meer. Daarnaast is er voor iedereen gratis koffie, thee of ranja.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Dekrantvanmiddendrenthe' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.