dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
De 55-jarige Berend Smit uit Dwingeloo verdween op zondag 4 november. Dr...
Zes provincies en ruim honderd gemeenten verkopen in 2014 Attero aan inv...
Schoolkinderen liepen 75.000 euro bij elkaar maar de activiteiten van de...
Actueel

Ludo Mennes nieuwe directievoorzitter Rabobank Assen en Noord-Drenthe.

Geplaatst op woensdag 9 januari 2019 07:22
  • Ludo mennes © Rabobank Assen

pinterestmail

Regio - Per 1 februari 2019 wordt Ludo Mennes de nieuwe directievoorzitter bij Rabobank Assen en Noord-Drenthe. Hij neemt hiermee het stokje over van Sjoerd Scholte. Sjoerd is per 1 januari 2019 benoemd als directievoorzitter van Rabobank Apeldoorn en Omstreken.

Ronald van den Berg, voorzitter van de raad van commissarissen van Rabobank Assen en Noord-Drenthe. “De bank is zich meer dan ooit bewust van haar coöperatieve identiteit en heeft zich participerend en maatschappelijk betrokken getoond. Dit willen we graag voortzetten. Wij zijn dan ook blij met de komst van Ludo Mennes. We hebben er alle vertrouwen in dat hij samen met onze medewerkers, kracht en inhoud blijft geven aan de coöperatieve opdracht van onze bank”.

Achtergrond

Ludo Mennes is geen onbekende voor Rabobank Assen en Noord-Drenthe. Hij was een aantal jaren statutair directeur Particulieren bij deze bank voordat hij directievoorzitter werd bij Rabobank Noordoostpolder-Urk. Ludo vervulde gedurende zijn carrière diverse management- en directiefuncties bij de Rabobank en ABN AMRO, daarnaast was hij twee jaar ondernemer.

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Dekrantvanmiddendrenthe' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.