dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
De 55-jarige Berend Smit uit Dwingeloo verdween op zondag 4 november. Dr...
Zes provincies en ruim honderd gemeenten verkopen in 2014 Attero aan inv...
Schoolkinderen liepen 75.000 euro bij elkaar maar de activiteiten van de...
Actueel

Spaar voetbalplaatjes bij Jumbo Smilde van lokale spelers

Geplaatst op zondag 20 januari 2019 10:55
  • Op de foto worden de eerste exemplaren van het verzamelalbum uitgereikt aan Wim van Riezen en Daniel Eizinga van v.v. Stanfries en aan Arjan Bruggink en Yvonne Joustra van v.v. Smilde ’94. © NDC/ Ron de Vos

pinterestmail

Smilde - Na weken van voorbereiding en verschillende fotosessies, is het dan eindelijk zo ver. Vanaf woensdag 23 januari kunnen klanten bij Jumbo Pepping in Smilde sparen voor voetbalplaatjes van de lokale voetbalhelden van v.v. Smilde ’94 en v.v. Stanfries uit Appelscha.

Beide verenigingen hebben elk een eigen boek samengesteld. Naast de voetbalplaatjes die gespaard kunnen worden, bevatten beide boeken ook verschillende verhalen over het ontstaan en de historie van de club. Kortom een heel leuk en uniek naslagwerk voor jong en oud. Want niet alleen de jeugd heeft deelgenomen, maar ook de senioren, bestuursleden, commissieleden, scheidsrechters en vrijwilligers hebben enthousiast hun medewerking verleend.

Bij elke €10

De spaaractie loopt tot en met 19 maart. Bij iedere €10,- aan boodschappen krijgt de klant 1 pakje à 5 voetbalplaatjes. De rode pakjes bevatten plaatjes van deelnemers van v.v. Smilde ’94 en de witte pakjes van deelnemers van v.v. Stanfries.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Dekrantvanmiddendrenthe' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.