dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
De 55-jarige Berend Smit uit Dwingeloo verdween op zondag 4 november. Dr...
Zes provincies en ruim honderd gemeenten verkopen in 2014 Attero aan inv...
Schoolkinderen liepen 75.000 euro bij elkaar maar de activiteiten van de...
Actueel

Beiler ondernemer wint 'Horses Product van het Jaar'

Geplaatst op dinsdag 12 februari 2019 15:40
  • Een blije Beiler ondernemer. © www.idphotos.nl

pinterestmail

Beilen - De Beiler ondernemer Alfred Mulder van het bedrijf Solarfence is met de door hem samengestelde ‘Mobiele Houten Omheining’ winnaar geworden van de verkiezing ‘Horses Product van het Jaar’.

De Mobiele Houten Omheining van Solarfence werd vorige week woensdag in Apeldoorn uitgeroepen tot winnaar in de categorie ‘In en om de stal’.

Deze mobiele, demontabele omheining bestaat met voeten, staanders en liggers uit slechts drie onderdelen. De kunststofvoeten wegen 15 kg per stuk, waardoor ze stevig en stabiel zijn, maar door het ingebouwde handvat ook goed hanteerbaar. De vierkante palen zijn makkelijk te stapelen. De omheining is inzetbaar op gras, maar ook op zand of verharding.

Op de site van Horses.nl geeft Alfred Mulder als eerste reactie: ‘Wat leuk, hartstikke mooi. We zijn nu twee jaar bezig en je probeert van alles te bedenken. Eigenlijk is het een heel simpel product en daarmee winnen we nog een prijs ook.’

Horses Product van het Jaar is een landelijke verkiezing voor innovatieve producten in de paardenhouderij. Een verkiezing die inmiddels voor het zevende jaar is uitgeschreven door Eisma Horsesmedia. De plaatsing wordt bepaald na de beoordeling door een vakjury (70%) en via online stemmen van het publiek (30%). 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Dekrantvanmiddendrenthe' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.