Actueel

Angelo Cijntje naar ACV

Geplaatst op maandag 16 juni 2014 10:55
  • © Standaardfoto

pinterestmail

Assen - Angelo Cijntje (33) zal het komend seizoen uitkomen voor ACV. De in Willemstad (Curaçao) geboren verdediger speelde het afgelopen seizoen op amateurbasis bij de beloften van FC Groningen.

In de laatste competitiewedstrijd van FC Groningen maakte hij als invaller zijn debuut in de eredivisie.

In het verleden kwam Cijntje uit voor SC Heerenveen, waar hij in de jeugd onder de nieuwe ACV-oefenmeester  Hans de Jong trainde. Ook speelde hij een seizoen bij het Finse Kuopio. Cijntje maakte echter vooral naam bij SC Veendam, waarvoor hij vanaf het seizoen 2002-2003 tot aan het faillissement in het seizoen 2012-2013 uitkwam. Hij was de laatste aanvoerder van de BVO.

Sportmassage

Angelo Cijntje is getrouwd, woont in Veendam en heeft twee kinderen. In het stadion aan de Langeleegte, waar SC Veendam  altijd speelde, heeft hij een praktijk in sportmassage.

Robby Holder gaat ACV verlaten. Hij heeft overschrijving aangevraagd naar WKE. ACV betreurt het vertrek van de aanvaller, vooral door het late tijdstip. Zondag is de overschrijvingstermijn in het amateurvoetbal verstreken. Met Holder, die het afgelopen seizoen zes keer scoorde voor ACV, was eerder overeengekomen dat hij zou blijven.

Emas Weijer zal wel bij ACV blijven. Hij begint straks aan zijn derde seizoen in de eerste selectie. Gill Göbel, die in het verleden al bij ACV in de hoofdklasse speelde, gaat meetrainen met de eerste selectie. Hij krijgt de kans zich om zich op te werken naar zijn oude niveau. Göbel heeft met verschillende blessures te kampen gehad en speelde ook een jaar ijshockey.

 

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Dekrantvanmiddendrenthe' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.