Actueel

Leden van de Stroomruiters doen het uitstekend

Geplaatst op dinsdag 18 april 2017 14:35
  • Monique Gils met Bohnbouche B, samen met fokker en opa J. Bruggink. © Henla Gils

pinterestmail

Beilen - Verschillende leden van de Stroomruiters presenteerden zich verleden week op verschillende wedstrijden. Enkele opvallende resultaten waren er te noteren, zoals de winst van Monique Gils in Assen.

Roelanda Jonkers met Evira werd tweede in de klasse B bij de SGW te Westerbork, na een keurige dressuurproef, een foutloos springconcours en een foutloze cross. Monique Gils is met Bonhbouche B in Assen voor de eerste keer in het M springen gestart. In het twee fasen parcours wist Monique de beide fases foutloos af te leggen in de snelste tijd en werd daarmee eerste. 

De pony's kwamen aan de start in Bronneger. Eefje Udding is met haar pony All Star in de klasse B cat/ABC na een foutloos parcours tweede geworden met 73,5 stijlpunten. Annerieke Zinger reed met haar pony Chanel in de klasse B-D een net en foutloos parcours. Dit resulteerde, met 72 stijlpunten, in een tweede prijs. Met haar pony Miss Alinda reed ze in zowel de klasse L-ABC als de klasse M-C een foutloos parcours en wist snelle tijden neer te zetten. In beide klasses won Annerieke.

Thirza Fokkens behaalde met Westerveld's Sterre de eerste prijs in de klasse B/DE met 73,5 stijlpunten en een foutloos parcours. Dimphy Fokkens wist met Promises P een derde plaats in de L/DE te behalen na een foutloos parcours. Renee Speelman behaalde met haar pony Waddenhoek's Sanne in de klasse L/DE na een foutloos parcours de eerste prijs. Dimphy Fokkens sprong met haar pony  Promises P op eerste Paasdag tijdens het Concours van het Twentse Ros Albergen in Geesteren  naar een keurige zevende prijs in een sterk deelnemersveld in de klasse B categorie D. Dimphy reed een foutloos parcours en kreeg 75,5 stijlpunten.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Dekrantvanmiddendrenthe' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.