Actueel

Het 35+ team is nieuwe tak bij sv Nieuw Balinge

Geplaatst op woensdag 19 april 2017 16:05
  • Het 35+-team van SV Nieuw Balinge. © Lo Dijkstra

pinterestmail

Nieuw Balinge - Voetballers die het wat rustiger aan willen doen en niet te veel trainingsuren meer willen maken, kunnen nu terecht bij voetbalvereniging Nieuw Balinge.

De club is een 35+-team gestart voor heren. In navolging van de dames zijn er nu ook mannen die op de vrijdagavond tegen een balletje kunnen gaan trappen. Tot nu toe gaat ze dat uitstekend af, want van de acht gespeelde wedstrijden tijdens twee competitieavonden werden er maar liefst zes gewonnen, eentje gelijk gespeeld en maar eentje ging verloren.

Dat het team draagkracht heeft werd niet alleen duidelijk door het grote aantal voetballers dat zich meldde, maar dat bleek ook bij het benaderen van sponsors om de voetballers goed voor de dag te laten komen wat betreft de kleding.

In korte tijd werden zes bedrijven bereid gevonden om de kosten hiervan op zich te nemen. Deze bedrijven waren Kroezon Hoogeveen, Tump Techniek, MH Techniek, Koffie- en theehuis Bi’j Oons, Harald Kroezen Bouw en R&R Montage. Door al deze bijdragen was het niet alleen mogelijk alle spelers van een fraai tenue te voorzien, maar er konden ook tassen en een mooie presentatiejas aangeschaft worden.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Dekrantvanmiddendrenthe' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.