Actueel

Roerink en Vreugdenhil succesvol tijdens Subtop tweedaagse Assen

Geplaatst op maandag 15 januari 2018 15:17
  • Romy Vreugdenhil met Patrick © Eye of the wolf fotografie

pinterestmail

Beilen - Amazones Veronique Roerink en Romy Vreugdenhil, beiden lid van PSV Drentse Hooglanden, zetten knappe prestaties neer tijdens de Subtop tweedaagse in Assen.

Zaterdag won Veronique met haar paard Flanell met een score van 70,44% de Prix Saint George. Een dag later was ze in deze klasse weer de beste, maar scoorde ze nog hoger. Nu was het eindresultaat 72,72%. Deze beide resultaten maakten dat Veronique en Flanell ook nog eens tot de overall winnaar van de Lichte Tour-rubriek werden uitgeroepen.   

Romy Vreugdenhil sleepte zaterdag met haar paard Patrick in de individuele proef Junioren/Young riders rubriek een mooie tweede prijs in de wacht met een mooie score van 64,8%. Ze scoorde hiermee het beste van de junioren. Zondag in de landenproef deden ze er nog een schepje bovenop. Dit resulteerde in 65,08%. Over beide dagen eindigde het duo als tweede.

 

 

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Dekrantvanmiddendrenthe' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.