Actueel

Inschrijving autocross in Bovensmilde is open

Geplaatst op dinsdag 13 februari 2018 21:54
  • © André Weima

pinterestmail

Bovensmilde - Autosport Noord houdt in samenwerking met de organisatie van Oalerwets Feesie op 21 april een autocross aan de Duikersloot in Bovensmilde. De inschrijving voor deze cross is op 17 februari.

Dit is voor Autosport Noord de eerste wedstrijd van dit seizoen, die meetelt voor het clubkampioenschap. Tevens is er die dag het examen voor de juniorrijders die hun eerste rijderslicentie moeten halen.

In de regio klasse rijden diverse coureurs uit de gemeente Midden-Drenthe. Voor deze klasse geldt dat de auto een standaard carrosserie moet hebben met een motor van maximaal 6 cilinders. Vierwielaandrijving, turbo en drukvulling zijn niet toegestaan in deze klasse. De rijder woont in de gemeente Midden-Drenthe of binnen een straal van 25 kilometer van Smilde.

Dames

Voor de dames is er een aparte klasse. Ook maken de supersnelle sprinters en kevers hun opwachting. De overige klassen zijn de junioren, standaard tot 1800 cc, standaard tot 2000 cc, opstap en de vrije standaardklasse.

Belangstellenden kunnen zich inschrijven of informatie krijgen tijdens het Oalerwets veurverkoopie op 17 februari (20.00 uur) aan de Industrieweg 7 in Smilde.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Dekrantvanmiddendrenthe' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.